ΑΕΚ

Οριακή κατάσταση με Ντίας

Οριακή κατάσταση με Ντίας

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βγουν χαμένοι στη "μάχη" για τον Περέιρα Ντίας και κάνουν κινήσεις προκειμένου να τελειώσουν την μετεγγραφή, με τον χρόνο να πιέζει και τους Μεξικανούς να... καραδοκούν.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Περέιρα Ντίας έδειχνε να παίρνει άσχημη τροπή. Όχι μόνο διότι οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Τζοχόρ για την λύση του συμβολαίου, έχουν μετατραπεί σε σίριαλ. Αλλά και διότι ξαφνικά εμφανίστηκε μια… Τιχουάνα από το Μεξικό, έτοιμη να «κλέψει» τον Αργεντινό φορ. Όμως στην ΑΕΚ και επένδυσαν πολύ στην περίπτωση του Ντίας και την περίμεναν και πολύ.

Τόσο, που εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσο εύκολα πίσω. Και φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση προς τον Αργεντινό, που θα περιλαμβάνει ακόμα και βελτιωμένη οικονομικά πρόταση, προκειμένου να βγάλουν μια και καλή από το παιχνίδι την Τιχουάνα.

Βεβαίως ακόμα και μια βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και μια ακόμα μεγαλύτερη πίεση προς την πλευρά του Ντίας, δεν εξασφαλίζει πως θα βρεθεί η περιβόητη χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου με την Τζοχόρ.

Απλώς στην ΑΕΚ εκτιμούν, πως αν τα οικονομικά δεδομένα είναι καλύτερα, τότε ο Αργεντινός ενδεχομένως να γίνει πιο διαλλακτικός στις διαπραγματεύσεις του με τους Μαλαισιανούς για τα χρήματα που του οφείλονται.

Σε κάθε περίπτωση, στην Ένωση περιμένουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν έχουν ούτε περιθώριο, ούτε πολυτέλεια χρόνου. Και ίσως η πίεση του χρόνου, να είναι αυτή την στιγμή μεγαλύτερος αντίπαλος της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ντίας, ακόμα και από την σφήνα των Μεξικανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χριστοδουλόπουλος: "Τυχεροί που έχουμε το ντέρμπι"
Μπλέξιμο από Μαλαισία μέχρι... Μεξικό για Ντίας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ