ΑΕΚ

Ορεξάτοι οι επιθετικοί της "Ένωσης"

Ορεξάτοι οι επιθετικοί της "Ένωσης"

Σε φόρμα βρίσκονται οι επιθετικοί της ΑΕΚ, καθώς όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν ο ένας τον άλλον και δείχνουν ότι θα προσφέρουν γκολ και θέαμα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκονται οι επιθετικοί της ΑΕΚ, καθώς όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν ο ένας τον άλλον και δείχνουν ότι θα προσφέρουν γκολ και θέαμα κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και όπως φαίνεται εφέτος θα έχει πολλούς… ανταγωνιστές, καθώς ο Χρήστος Αραβίδης και ο Μάρκος Ντούνης, δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και ανεβάζουν ρυθμούς ημέρα με την ημέρα.

Από την έναρξη των προπονήσεων οι Πλατέλλας και Αραβίδης έδωσαν σε όλους να καταλάβουν ότι έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, καθώς συνεργαζόταν άψογα και σκόραραν συνεχώς στις προπονήσεις. Στο… κλαμπ τους προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του, σκοράρει συνεχώς και ανεβάζει την απόδοσή του.

Παράλληλα, πίσω από τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές υπάρχουν και οι Ανάκογλου και Μάνταλος, οι οποίοι κόβουν και… ράβουν. Ο δεύτερος τοποθετείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς, με τον Ανάκογλου να παίρνει θέση πίσω του. Οι δύο τους συνδυάζονται πολύ καλά μέχρι στιγμής, όντας τα… βιολιά της ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου.

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην έχει δουλέψει ιδιαίτερα πάνω στην τακτική και το σύστημα. Όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση θα διευκρινίζεται ακόμα περισσότερο, ωστόσο τα μέχρι στιγμής δείγματα δείχνουν ότι οι Κιτρινόμαυροι θα προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ