ΑΕΚ

Οπαλένιτσα μέρα πρώτη

Οπαλένιτσα μέρα πρώτη
ΑΕΚ προετοιμασία στην Πολωνία INTIME SPORTS

Διαβάστε για την ιστορική πρώτη μέρα της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα και τις... άγριες διαθέσεις του Τραϊανού Δέλλα που δεν χαρίστηκε στους παίκτες του.

Η Οπαλένιτσα δεν είναι Ζέεφελντ. Ούτε καν Τσέστερ. Είναι ένα χωριό της πολωνικής επαρχίας που το πιο θορυβώδες γεγονός είναι το πέρασμα του τρένου και το πιο συγκλονιστικό το κτύπημα του ρολογιού της πλατείας.

Όμως από την άλλη μεριά, στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές το οποίο τώρα φιλοξενεί την ΑΕΚ, έχει φιλοξενήσει και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στοEuroπου συνδιοργάνωσαν Πολωνία και Ουκρανια.

Τότε έμεινε στο 202 του ξενοδοχείου Ρεμές ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τώρα μένει ο Ντι Μαρία (παρατσούκλι του φροντιστή της ΑΕΚ).

Τα σημάδια της επιστροφής

Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη μέρα της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα, είναι ορόσημο. Ήταν η πρώτη μέρα καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ στο εξωτερικό, μετά τον υποβιβασμό και την επανεκκίνηση. Δεν είναι δα αυτό και μικρό πράγμα. Και αυτή η πρώτη μέρα ήταν γεμάτη με απτά τα σημάδια της επιστροφής της ΑΕΚ στην θέση της. Από το ρόστερ που μπήκε μέσα στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου του Ρεμές, μέχρι ακόμα και τις μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν για την προπόνηση και είναι αυτές που χρησιμοποιούνται από την Σουπερλίγκα.

Χωρίς ανάσα

Η πρώτη μέρα στην Οπαλένιτσα, έδειξε και την δίψατου Τραϊανού Δέλλα για σκληρή δουλειά για το μοντάρισμα της νέας ΑΕΚ. «Διαλυμένοι» έφτασαν οι «κιτρινόμαυροι» από το πολύ πρωινό ξύπνημα και από την κούραση του ταξιδιού. Αλλά το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν δυνατό, είχε ένταση και είχε και την φωνή – εντολή «πάμε σοβαρά» του Δέλλα, που τράνταξε το γήπεδο και μαζί συθέμελα την γαλήνη του πολωνικού χωριού. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ