ΑΕΚ

Οπαδοί της ΑΕΚ "ντόπαραν" τους παίκτες στο ξενοδοχείο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN / ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN / ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της Ένωσης για να ξεπροβοδίσουν τους "κιτρινόμαυρους" κατά την αναχώρησή τους για το "Γ. Καραϊσκάκης".

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή είναι κρίσιμη βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Άλλωστε, βαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος κάθε κερδισμένος ή χαμένος βαθμός παίζει μεγάλο ρόλο στην τελική συγκομιδή.

Οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που καταλύει πριν τα ματς η αποστολή της ομάδας κι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν να αναχωρήσουν για το Φάληρο και το "Γ. Καραϊσκάκης" και το μεγάλο ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ