ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αρουαμπαρένα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αρουαμπαρένα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για περίπου δυο ώρες με τον Αργεντινό τεχνικό - Μέσα στις επόμενες η οριστική απόφαση για προπονητή.

Από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", κατευθείαν στην συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πήγε ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα. Ο Αργεντινός τεχνικός κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αλλά και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Όπως έγινε και στις συναντήσεις με τον Μοντανιέ και τον Φινκ, οι δυο πλευρές έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα. Η πλευρά της ΑΕΚ ανέλυσε το πρότζεκτ της ομάδας και ο Αρουαμπαρένα τις θέσεις του και την φιλοσοφία του. Όπως αναμενόταν άλλωστε, επί της ουσίας αποτέλεσμα από το ραντεβού που κράτησε περίπου δυο ώρες, δεν υπήρξε. Δεν ήταν άλλωστε έτσι κι αλλιώς, αυτός ο χαρακτήρας της συνάντησης.

Η ΑΕΚ έκλεισε τον κύκλο των επαφών με υποψήφιους προπονητές. Και πλέον αυτό που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, είναι μια σύσκεψη κορυφής, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Όλα τα δεδομένα των συναντήσεων με Αρουαμπαρένα, Μοντανιέ και Φινκ θα πέσουν στο τραπέζι. Και θα γίνει η οριστική επιλογή. Κάτι όμως, που θα προκύψει αμεσα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ