ΑΕΚ

Όλοι στη "βάση" τους στην ΑΕΚ

Όλοι στη "βάση" τους στην ΑΕΚ
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφουν στην Αθήνα και προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ΑΕΚ.

Μπορεί για το νέο προπονητή της ΑΕΚ αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, να μην υπήρχε έτσι κι αλλιώς περιθώριο για διακοπές. Όμως, για διαφορετικούς λόγους, ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρισκόντουσαν εκτός Ελλάδος. Από σήμερα ωστόσο, άπαντες επιστρέφουν στην... βάση τους.

Ο Κετσπάγια έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Άλλωστε το Σάββατο υπάρχει το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στα Σπάτα. Και ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα πρέπει να προετοιμάσει το πρόγραμμα της δουλειάς που θα γίνει. Μάλιστα μαζί με τον Κετσπάγια, θα βρισκεται στην Αθήνα και νέος γυμναστής Μιχάλης Μιχαήλ.

Επίσης, στην Αθήνα επιστρέφει και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρισκοταν σε αποστολή εκτός... έδρας. Προφανώς για λόγους μεταγραφικούς. Και ως εκ τούτου η επιστροφή στην Αθήνα, θα σημάνει και εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο. Ειδικά από την στιγμή που θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Κετσπάγια.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ