ΑΕΚ

Όλοι στη διάθεση του Χιμένεθ ενόψει Παναθηναϊκού

05/11/2017 AEK Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou/ Tourette Photography
05/11/2017 AEK Vs PAOK for Superleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou/ Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU/ TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους (πλην Μάνταλου και Αραούχο) τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στη Σουηδία ο Γιόχανσον, αύριο (17/11) η επέμβαση.

Υπό άλλες συνθήκες ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήταν σήμερα (16/11) ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Υπό την έννοια πως τρεις γμέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει να... ανησυχεί για κανέναν αμφίβολο, καθώς όλοι είναι στη διάθεσή του.

Ωστόσο απ' αυτό το "όλοι" εξαιρούνται οι Πέτρος Μάνταλος και Γιάκομπ Γιόχανσον. Και θα εξαιρούνται και καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Επομένως οι συνθήκες δεν είναι κανονικές. Πάντως έχει την σημασία του για τον Χιμένεθ, το γεγονός πως έχουν μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς τόσο ο Ούρος Τσόσιτς όσο και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ενώ δεν υπάρχει και κάποιο άλλο ζήτημα τραυματισμού. Φυσικά και ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για το ντέρμπι της Λεωφόρου ούτε και τον τιμωρημένο Σέρχιο Αραούχο.

ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Όσον αφορά τον Γιόχανσον, σήμερα ο Σουηδός μέσος ταξίδεψε για την πατρίδα του κι αύριο (17/11) αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για να κάνει την επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό της εθνικής Σουηδίας. Κατόπιν θα γίνει μια συνεννόηση και με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, για να γίνει ο προγραμματισμός για το που και πως θα προχωρήσει η αποθεραπεία του Γιόχανσον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ