ΑΕΚ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Πολλοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και πιθανότατα και ο Γκουστάβο Πογέτ, θα βρεθούν το απόγευμα (19.00) στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας για το ματς με την Γαλατασαράι.

Ήδη από πέρυσι, πολλούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που τους έχανες, που του έβρισκες, ήταν στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθούν παιχνίδι της μπασκετικής ομάδας. Τόσο Έλληνες, όσο και ξένοι.

Οι «ψηλοί» Γιάννης Ανέστης και Άνταμ Τζανετόπουλος που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν ακολουθήσει τον δρόμο του μπάσκετ αντί του ποδοσφαίρου, αλλά και ο «κοντός» Χρήστος Αραβίδης που με το πάθος που έχει για τον αθλητισμό θα μπορούσε να παίξει υπηρετήσει οποιοδήποτε σπορ, ήταν σχεδόν μόνιμοι θαμώνες του μπασκετικού ΟΑΚΑ. Το ίδιο και ο Μιγκέλ Κορδέρο μαζί με την σύζυγο του Ιμα. Ενώ φέτος προστέθηκε και ο Ράφικ Τζεμπούρ στην παρέα των μπασκετόφιλων.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολουθούσαν συχνότατα τα ματς της μπασκετικής ομάδας. Επομένως από το σημερινό (25/11) μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με την Γαλατασαράι δεν μπορούσαν να λείψουν. Και ήδη πολλοί, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, έχουν κουβεντιάσει μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων και έχουν ενημερώσει αρμοδίως, πως σκοπεύουν να δώσουν το παρών το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο μπασκετοθρεμμένος Πογέτ

Η παρουσία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είναι «κλειδωμένη». Αλλά πιθανότατα να τους συνοδεύσει και ο προπονητής τους. Ο Γκουστάβο Πογέτ από τις πρώτες μέρες που έχει φτάσει στην Ελλάδα, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παρακολουθήσει αγώνες της μπασκετικής ΑΕΚ.

Άλλωστε είναι άκρως μπασκετοθρεμένος, καθώς πατέρας του ήταν διεθνής παίκτης αλλά και προπονητής της εθνικής μπάσκετ της Ουρουγουάης. Και ο ίδιος ο Πογέτ παραδέχεται πως από μπάσκετ έχει «κλέψει» αρκετά στοιχεία για να τα προσθέσει στην προπονητική του φιλοσοφία.

Κυρίως ως προς την αμυντική λειτουργία. Όσο για την πιθανή παρουσία του στο σημερινό ματς της μπασκετικής ΑΕΚ; «Λατρεύω το μπάσκετ και έχω ήδη ζητήσει, αν μπορώ, να πάω να δω την μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ» είχε δηλώσει στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα. Και το σημερινό ματς-γιορτή με την Γαλατάσαραϊ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πραγματοποιήσει ο Πογέτ την επιθυμία του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ