ΑΕΚ

"Όλοι μαζί για την πρόκριση"

"Όλοι μαζί για την πρόκριση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Έλντερ Μπαρμπόσα απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της "Ένωσης" να βρεθεί στο ΟΑΚΑ στο 200 ματς των "κιτρινόμαυρων" στην Ευρώπη. (VIDEO)

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε ανταπόκριση στην διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της Πέμπτης με την Σεντ Ετιέν αλλά οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν το ΟΑΚΑ να γεμίσει από άκρη σε άκρη στο 200ο παιχνίδι της Ένωσης στην Ευρώπη και όλοι μαζί να σπρώξουν την ομάδα στην πρόκριση.

Για αυτό και μέσω VIDEO στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ οι Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Έλντερ Μπαρμπόσα καλούν τον κόσμο να βρεθεί δυναμικά στο ΟΑΚΑ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το 200ο ματς στην πλούσια και δοξασμένη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ είναι αυτό την Πέμπτη με τη Σεντ Ετιέν (9.00 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Ελντερ Μπαρμπόσα απευθύνουν μέσω του video του AEK TV ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να σπρώξει την Ενωση στη μεγάλη πρόκριση, που θα είναι και η πρώτη στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία επί γαλλικής ομάδας.

Μία μεγάλη πρόκληση σε ένα ματς – ορόσημο ως προς την ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ από το 1963 μέχρι και την εφετινή επιστροφή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ