ΑΕΚ

"Όλοι αξίζετε να παίξετε"

"Όλοι αξίζετε να παίξετε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανωλάς προσπάθησε και πάλι να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του

Σ' όλες τις προπονήσεις, όπως και σε αυτή της Τετάρτης (4/5), ο Στέλιος Μανωλάς βλέπει τους παίκτες του να βγάζουν τεράστιο πάθος και θέληση.

Σαν να προσπαθούν όλοι να αποδείξουν στον προπονητή της ΑΕΚ πόσο πολύ θέλουν αυτό το κύπελλο, αλλά και πόσο πολύ θέλουν να κερδίσουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα του τελικού. Κάτι που προφανώς δεν μπορεί να γίνει.

Κάποιοι θα μείνουν στον πάγκο και κάποιοι ακόμα και στην εξέδρα. Γι αυτό και ο Στέλιος Μανωλάς, μιλώντας σήμερα (5/5) στους ποδοσφαιριστές του, προσπάθησε (ξανά) και να τους φτιάξει ψυχολογικά, αλλά και να τους προετοιμάσει για το γεγονός πως θα χρειαστεί να κάνει... επιλογή.

"Χαίρομαι που σας βλέπω όλους με πάθος και διάθεση στην προπόνηση. Δυστυχώς δεν μπορείτε να παίξετε όλοι. Μακάρι να γινόταν να παίξετε όλοι γιατί δείχνετε ότι το θέλετε. Να έχουμε στο μυαλό μας την κατάκτηση του κυπέλλου.

Να προσέχετε την ζωή σας και να μην βγάζετε από το μυαλό σας καθόλου ότι θα μπούμε μέσα για να πάρουμε το κύπελλο", τόνισε ο Στέλιος Μανωλάς στους παίκτες του, ενώ έκανε και μια εκτενή ανάλυση για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ