ΑΕΚ

Όλο το ελληνικό market pool του Europa League στην ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ ICON

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, δίνει όλο το ελληνικό market pool στην Ένωση. Δείτε τι ποσό θα πάρει η ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ απέκλεισε με εμφατικό τρόπο την Μπριζ και πέρασε στους ομίλους του Europa League. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκαν από Έστερσουντ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα όλο το ελληνικό market pool να πηγαίνει στα "κιτρινόμαυρα" ταμεία.

Η Ένωση, λοιπόν, είναι πολλαπλά κερδισμένη, διότι όχι μόνο συνεχίζει στην Ευρώπη, κάνοντας το βήμα παραπάνω, αλλά παράλληλα εισπράττει και ένα μεγάλο ποσό, το οποίο έγινε μεγαλύτερο μετά το... δώρο του έτερου "Δικεφάλου".

Η πρόκριση στους ομίλους προσφέρει 2.600.000 ευρώ και προστίθενται οι 400.000 από τη συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου η Ένωση αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από 'κει και πέρα, η ΑΕΚ θα πάρει τα χρήματα των ελληνικών ομάδων που αποκλείστηκαν στα playoffs του Europa και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, μπορεί να κινηθεί πολύ διαφορετικά και στο μετεγγραφικό παζάρι!

Photo Credits: Europa League

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ