ΑΕΚ

Όλη η ΑΕΚ πάνω στον Κορδέρο

Όλη η ΑΕΚ πάνω στον Κορδέρο
INTIME SPORTS

Ένας τραυματισμός στην καρδιά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας είναι έτσι κι αλλιώς βαρύ ψυχολογικό φορτίο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός ο παίκτης, έχει ήδη βγει από μια σεζόν κατά την οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς. Όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιγκέλ Κορδέρο. Η βαριά θλάση στον τετρακέφαλο που υπέστη ο Ισπανός μέσος στην χθεσινή (31/7) προπόνηση εδώ στην Οπαλένιτσα, όχι μόνο θα τον κρατήσει για σημαντικό διάστημα μακριά από την αγωνιστική δράση, αλλά κυρίως του κατάφερε και ένα βαρύ πλήγμα στην ψυχολογία.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Ωστόσο εκείνο που αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά, έστω και με δυσάρεστη αφορμή, είναι το οικογενειακό κλίμα στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή όλοι βρέθηκαν στο πλευρό του Κορδέρο προσπαθώντας να τον στηρίξουν και να του δώσουν κουράγιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Θέσαρ Άρθο έσπευσαν πρώτοι ακριβώς την στιγμή που ο Ισπανός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση. Ενώ λίγο αργότερα, στο ξενοδοχείο της ομάδας, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν πάνω από τον Κορδέρο. Και φυσικά ο Τραϊανός Δέλλας που έσπευσε να μιλήσει με τον παίκτη του.

Μάλιστα οι δυο τους κουβέντιασαν την προοπτική να επιστρέψει άμεσα ο Ισπανός στην Αθήνα και αποφάσισαν τελικά αύριο Κυριακή (2/8) ο Κορδέρο να «πετάξει» για Ελλάδα. Πάντως όλοι στην ΑΕΚ έκαναν - και θα κάνουν μέχρι να φύγει ο παίκτης- ότι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου ο Ισπανός να αισθανθεί καλύτερα ψυχολογικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ