ΑΕΚ

Όλα του Βάργκας δύσκολα

Όλα του Βάργκας δύσκολα
INTIME SPORTS

Έτσι κι αλλιώς (και) η περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας έμοιαζε με γρίφο για την ΑΕΚ. Όμως η τελευταία εβδομάδα είναι σχεδόν… καταστροφική για τον Βενεζουελάνο.

Μπορεί το βασικό θέμα από την αρχή της σεζόν στην ΑΕΚ να είναι πως και που θα παίξει ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ωστόσο από την άλλη μεριά, ακόμα και η περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας συνιστούσε έναν μικρό γρίφο.

Κυρίως διότι ο Βενεζουελάνος ήταν σε… σταθερή βάση ή του ύψους ή του βάθους. Με τέσσερα γκολ πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, αλλά όλα μέσα στο ΟΑΚΑ. Μακριά απ’ αυτό, ο Βάργκας «εξαφανιζόταν». Ακόμα και εκτός αποστολής τον είχε αφήσει ο Δέλλας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση Βάργκας έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολη. Αλλά έγινε εξαιρετικά περίπλοκη την τελευταία εβδομάδα. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βενεζουελάνος έχασε την ψυχραιμία του κλώτσησε εκτός φάσης τον Λανθαρότε. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, αλλά μετά το ματς δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Κάτι που προκάλεσε σ’ όλους αλγεινή εντύπωση.

Έφυγε για τη Βενεζουέλα, ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά στο ματς με την Βολιβία όχι μόνο δεν έπαιξε βασικός, αλλά δεν ήταν καν στον πάγκο. Τραυματίας δεν είναι. Όμως επίσημη εξήγηση δεν έχει δοθεί. Ο Τύπος της Βενεζουέλας άσκησε κριτική στον ομοσπονδιακό προπονητή για το «κόψιμο» του Βάργκας. Αν επαναληφθεί ωστόσο και στο παιχνίδι με το Εκουαδόρ, θα πει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μέσα σ’ όλα αυτά, ήρθε ο βαρύς πέλεκυς από την πειθαρχική επιτροπή που τιμώρησε τον Βενεζουέλανο με τρεις αγωνιστικές για την απευθείας αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα. Και φυσικά μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, τον περιμένει και απολογία στην διοίκηση και τιμωρία και από την ΑΕΚ για την απερίσκεπτη ενέργεια του. Ενώ τώρα που θα χάσει εκ των πραγμάτων την θέση του στην ενδεκάδα, είναι άγνωστο πότε και αν θα την ξαναβρεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ