ΑΕΚ

Όλα του Σκόκο δύσκολα

Όλα του Σκόκο δύσκολα
Σκόκο

Κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι για την ΑΕΚ αυτή της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο. Ήδη εμφανίστηκαν τρεις ομάδες με ενδιαφέρον για τον Αργεντινό, ενώ υπάρχει και η παράμετρος του χρέους της Νιούελς στη Σάντερλαντ.

Για την ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο στοίχημα η "μάχη" για την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο. Όμως από την πρώτη στιγμή που οι άνθρωποι της Ένωσης ξεκίνησαν αυτή την υπόθεση, ήξεραν πως είναι περίπλοκη. Και όσο φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα πως ο Αργεντινός θέλει να αποχωρήσει από τη Νιούελς, τόσο πιο περίπλοκη θα γίνεται η υπόθεση.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Ήδη, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Σκόκο την προηγούμενη Τετάρτη (7/6), προέκυψαν αμέσως και τρεις "μνηστήρες" από την Αργεντινή και ένας από το Μεξικό. Άλλωστε, έστω και αν δεν ειπώθηκε από τον ίδιο τον παίκτη καθαρά, όλοι ερμήνευσαν τις τοποθετήσεις του Αργεντινού, ως προετοιμασία… εξόδου από τη Νιούελς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και… τιτιβίσματα από την Αργεντινή, η Ιντεπεντιέντε, η Σαν Λορένσο και η Ράσινγκ Κλουμπ, όχι μόνο έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον Σκόκο, αλλά έχουν κάνει και μια πρώτη προσέγγιση στη Νιούελς. Βεβαίως η αλήθεια είναι, πως δύσκολα ο παίκτης θα μετακομίσει σ’ άλλη ομάδα της Αργεντινής, λόγω του δεσίματος με τη Νιούελς, αλλά και της αντιμετώπισης που θα έχει στη συνέχεια από τους οπαδούς της. Κάτι που υπολογίζει πολύ ο Σκόκο. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα εκτός Αργεντινής. Από την Πούμας του Μεξικό, ενώ ενδεχομένως όσο περνούν οι μέρες, να αυξάνονται και οι μνηστήρες.

Επίσης, υπάρχει σημερινό (9/6) δημοσίευμα στην Αργεντινή (La Capital) που περιγράφει ως εξαιρετικά περίπλοκη την κατάσταση με τον Σκόκο, εντός της Νιούελς. Υπό την έννοια πως, εκτός των οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή, ο σύλλογος της Αργεντινής έχει ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς και με την Σάντερλαντ. Οφείλει ήδη την τρίτη (από τις έξι) δόσεις ύψους 600χιλιάδων δολαρίων, ενώ τον Σεπτέμβριο πρέπει να καταβάλει την τέταρτη ισόποση δόση. Επομένως αναζητά χρήματα και λύση και γι' αυτό το χρέος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Φευγάτος" ο Σκόκο απ' τη Νιούελς
Μια μεταγραφή και δυο γρίφοι στην ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ