ΑΕΚ

Όλα της Νέας Σμύρνης… ιδιαίτερα

Όλα της Νέας Σμύρνης… ιδιαίτερα
INTIME SPORTS

Η επίσκεψη της ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League έχει τις ιδιαιτερότητές της. Το Sport24.gr αναλύει.

Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη έχει πετύχει μεγάλες ως προς τη σημασία αλλά και ως προς το εύρος (μέχρι και έξι γκολ έχει βάλει) νίκες. Από την άλλη, έχει δεχθεί και ηχηρά «χαστούκια». Παραδοσιακά πάντως, η επίσκεψη της ΑΕΚ στην έδρα του Πανιωνίου, είχε ιδιαιτερότητες.

Για παράδειγμα, μετά από τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη, η Ένωση άλλαξε προπονητή. Τόσο μετά την ήττα με 1-0 το 2012, όταν απολύθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος, όσο και μετά τη νίκη με το ίδιο σκορ το 2011, όταν απομακρύνθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Και η σημερινή (12/12) επίσκεψη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη έχει ιδιαιτερότητες, έστω και διαφορετικής φύσεως. Το Sport24.gr έχει την ανάλυση.

Το... φουλ οπλοστάσιο

Καημό το είχε και ο Δέλλας και κατόπιν ο Πογέτ, να πάει σ’ ένα ματς, που το απουσιολόγιο του να είναι λευκό. Τελικά ο… τυχερός είναι σήμερα ο Ουρουγουανός τεχνικός. Για πρώτη φορά από ενάρξεως της σεζόν, το οπλοστάσιο της ΑΕΚ είναι φουλ, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας τραυματίας, ούτε ένας τιμωρημένος.

Γεγονός που προφανώς καθιστά τον Πογέτ πανευτυχή. Έστω και αν καθιστά περίπλοκη για τον Ουρουγουανό τεχνικό την επιλογή της ενδεκάδας. Έστω και αν σημαίνει πως περισσότερα από ένα «βαριά όπλα» της ΑΕΚ, θα χρειαστεί να μείνουν στον πάγκο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη.

Οι φουλ… επιστροφές

Παραδοσιακά στις επισκέψεις της ΑΕΚ στο γήπεδο του Πανιωνίου, υπήρχε και ένας πρώην «κυανέρυθρος» που θα επέστρεφε για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος. Σήμερα όμως, θα γίνει μια κανονική… παρέλαση.

Για πρώτη φορά ως αντίπαλοι της πρώην ομάδας τους, θα τεθούν ο Χρήστος Αραβίδης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Γιάννης Ανέστης. Και οι τρεις βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Νέα Σμύρνη. Ενώ οι δυο εξ αυτών, ο Αραβίδης και ο Λαμπρόπουλος, είχαν βρεθεί στη βασική ενδεκάδα του Πανιώνιου, την τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε παίξει στην έδρα του Πανιωνίου. Και βεβαίως υπάρχει και ο πρώην κυανέρυθρος Ράφικ Τζεμπούρ.

Απλώς, ο Αλγερινός επιθετικός έχει επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος και με την φανέλα της ΑΕΚ αλλά και μ’ αυτή του Ολυμπιακού. Και μάλιστα είχε εισπράξει και θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς του Πανιωνίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ