ΑΕΚ

Όλα τα δεδομένα στην υπόθεση Αλμέιδα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ταξίδι "αστραπή" του Ούγκο Αλμέιδα, που δεν σημαίνει "διαζύγιο" με την ΑΕΚ, και όλα τα δεδομένα ως προς το μέλλον του Πορτογάλου στην Ένωση.

Τα πράγματα με τον Ούγκο Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι θολά, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ή καλύτερα, ακόμα και πριν ξεκινήσει, ήδη από τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Από τότε μέχρι τώρα, δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα.

Αν δεν υπήρχε το κλειστό συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, με απολαβές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, δεν θα είχε τεθεί ζήτημα παραμονής του Πορτογάλου φορ στην ΑΕΚ. Όμως, το συμβόλαιο υπάρχει και ορίζει επί της ουσίας και τα δεδομένα.

Ο Αλμέιδα ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την Ένωση, έπαιξε στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ και συνεχίζει να δουλεύει με την ομάδα στα Σπάτα. Χθες (29/8), είχε ζητήσει να προπονηθεί πρωί μόνος του και όχι απόγευμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να κάνει ταξίδι "αστραπή" στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους. Θεωρητικά (διότι μέχρι να συμβεί, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος), ο Αλμέιδα θα δώσει το παρόν κανονικά στην απογευματινή (30/8) προπόνηση της ΑΕΚ.

Δεδομένο είναι πως το τελευταίο που θα έκανε ο Πορτογάλος φορ, με συμβόλαιο εν ισχύ και ξέροντας πως στην Ένωση θα ήθελαν να βρουν πάτημα για ένα διαζύγιο, θα ήταν να αφήσει την ομάδα στα κρύα του λουτρού και να την... κοπανίσει. Επομένως, το ταξίδι αυτό στην Πορτογαλία, το πιθανότερο είναι πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το μέλλον του στην ΑΕΚ. Άλλωστε, ο Αλμέιδα έχει ενημερώσει πως θα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα για προπόνηση το απόγευμα, χωρίς πάντως, αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα, για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ουδείς μπορεί να αποκλείσει εξελίξεις στην υπόθεση Αλμέιδα, ακόμα και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό, όμως, προϋποθέτει πως θα βρεθεί ομάδα που θα θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο φορ και να καλύψει τις απαιτήσεις του, περίπου ίδιες μ' αυτές του τρέχοντος συμβολαίου με την ΑΕΚ.

Φυσικά, σ' αυτήν την περίπτωση, η Ένωση θα ανάψει χωρίς δεύτερη σκέψη το "πράσινο φως". Όμως, μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, αν γίνει, ο Αλμέιδα θα προσπαθεί (διότι η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου αδιάφορος στις προπονήσεις) να βοηθήσει την ομάδα και ο Χιμένεθ να τον αξιοποιεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ