ΑΕΚ

Όλα στην… αναμονή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ

Όλα στην… αναμονή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ
Μανωλάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο να… περιμένουν μπορούν πλέον στην ΑΕΚ για το θέμα του τελικού κυπέλλου, των πλέι οφ, αλλά και του νέου προπονητή μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ είχαν φανταστεί πολύ διαφορετικά το πρωινό αυτής της Κυριακής (8/5). Να ξυπνήσουν μετά από (περιορισμένο λόγω πλέι οφ) ξενύχτι πανηγυριών, μετά από κατάκτηση του κυπέλλου. Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και κυρίως πιο… πεζή.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Στέλιος Μανωλάς και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε στα Σπάτα, μετά το χθεσινό (7/5) και θα κάνουν την προπόνηση χωρίς πρακτικά να ξέρουν πότε και ποια θα είναι η επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση.

Πλέον η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ τα πάντα έχουν μπει σε μια… αναμονή. Από τις οριστικές εξελίξεις για τον τελικό του κυπέλλου και τα πλέι οφ, μέχρι το ζήτημα του νέου προπονητή. Ως προς τον τελικό, υπάρχει μεν ο ορισμός από την ΕΠΟ για την Κυριακή 15 Μαίου. Ωστόσο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μένει να απαντηθούν πρώτα μια σειρά από ερωτήματα, πριν θεωρήσουν ως δεδομένο πως το ματς θα γίνει τότε.

Από την υπόθεση των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου, για την οποία η ΠΑΕ εξέφρασε ξεκάθαρη θέση την περασμένη Πέμπτη (5/5) και η οποία είναι αμετακίνητη, μέχρι τις αλλαγές που πρόκειται να προκύψουν στο πρόγραμμα των πλέι οφ. Μάλιστα στην ΑΕΚ περιμένουν να διευκρινιστούν όλες οι τυπικές, που παράλληλα είναι και ουσιαστικές, διαδικαστικές λεπτομέρειες, ώστε να τοποθετηθούν επί της προοπτικής να διεξαχθεί ο τελικός στη νέα ημερομηνία που έχει ορίσει η ΕΠΟ. Πάντως οι επιφυλάξεις, είναι δεδομένες.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, επίσης θα παραμείνουν στην αναμονή. Στην προπόνηση που θα κάνουν σήμερα στα Σπάτα, δεν θα ξέρουν με σιγουριά, ποιο θα είναι το πρόγραμμα που θα έχουν μπροστά τους. Κάτι που προφανώς τους ζορίζει σ’ όλα τα επίπεδα. Και πολύ περισσότερο τον Στέλιο Μανωλά, που καλείται να βγάλει πρόγραμμα δουλειάς στην προπόνηση, χωρίς να ξέρει το πρόγραμμα των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Αναμονή και στο θέμα προπονητή

Μέσα σ’ όλα, οι τελευταίες εξελίξεις επηρεάζουν και το ζήτημα της επιλογής του προπονητή για τη νέα σεζόν. Στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να το «τρέξουν» μετά τον τελικό του κυπέλλου. Όπερ σημαίνει πως εκ των πραγμάτων τα πλάνα τους αλλάζουν. Από την άλλη μεριά, τα χρονικά περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν. Ενώ για όλα τα ονόματα που είναι ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ, όσο περνούν οι μέρες, τόσο προκύπτουν «μνηστήρες». Επομένως η επιλογή από την πλευρά της Ένωσης, δεν μπορεί να αργήσει. Είναι όμως δύσκολο και να γίνει, υπό τις παρούσες συνθήκες.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ