ΑΕΚ

Όλα έτοιμα για τα θεμέλια της "Αγιά Σοφιάς"

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη φάση του έργου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, θα αρχίσουν να "πέφτουν" τα θεμέλια.

Μετά από τέσσερις μήνες (και λίγες ημέρες), το πρώτο στάδιο των εργασιών για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε. Τελείωσαν οι εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης και μάλιστα δυο εβδομάδες πριν από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Κάτι για το οποίο, όπως είχατε ενημερωθεί από την αυτοψία του Sport24.gr, είχε συμβάλλει το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχος για τις εργασίες. Ειδικά κατά τον μήνα Οκτώβρη. Πλέον όλα είναι έτοιμα, προκειμένου το έργο να περάσει στην δεύτερη φάση, η οποία ξεκινά με τα θεμέλια και θα συνεχιστεί με το κτίσιμο και θα διαρκέσει 12 με 13 μήνες.

Μάλιστα ο λόγος που θα υπάρξει ένα μικρό κενό στις εργασίες, έχει να κάνει με το γεγονός πως χρειάζεται χρόνος για να "δέσουν" τα έργα αντιστήριξης. Πάντως όπως τόνισε και στην σχετική ενημέρωση η ΠΑΕ ΑΕΚ "Η πορεία σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας προς το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στα εδάφη των προγόνων και ιδρυτών μας συνεχίζεται κανονικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ