ΑΕΚ

"Οικοδεσπότες" Βράνιες και Αραούχο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ(Α) ΛΙΒΑΓΙΑ(Κ) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΑΟΥΧΟ(Α) ΛΙΒΑΓΙΑ(Κ) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με "τραπέζωμα" στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, πληρώνουν τα παραπτώματα τους οι Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο. Την Τετάρτη (15/11) οι αποφάσεις για την επέμβαση του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Το πρώτο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ για… σύσφιξη σχέσεων αλλά και για "πληρωμή" πειθαρχικών παραπτωμάτων, θα γίνει την Τετάρτη (15/11) το βράδυ στη Γλυφάδα.

Ήταν κάτι που είχε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν. Και θα γίνει για πρώτη φορά φέτος. Οικοδεσπότες και αυτοί που θα πληρώσουν τον λογαριασμό, είναι ο Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο. Μ' αυτό τον τρόπο θα ξεπληρώσουν και τα πρόσφατα πειθαρχικά τους παραπτώματα.

Ο Βόσνιος το θερμό επεισόδιο με τον Χιμένεθ και ο Αργεντινός την αποβολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και φυσικά είναι μια καλή ευκαιρία, να βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα, το οποίο "βάρυνε" πολύ από το νέο σοβαρό τραυματισμό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ