ΑΕΚ

Οι απαντήσεις του Θωμά Μαύρου στο Sport24.gr

Οι απαντήσεις του Θωμά Μαύρου στο Sport24.gr

Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσε ο Θωμάς Μαύρος στους φίλους της ΑΕΚ μέσω της ζωντανής συνομιλίας που είχε μέσω του Sport24.gr

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μπήκε μπροστά και πήρε την κατάσταση στα χέρια του, έτσι ώστε να βγει η Ένωση από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Η προσπάθεια του είναι δύσκολη και γι αυτό θα χρειαστεί ο κόσμος της ΑΕΚ να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί.

Οι απαντήσεις που έδωσε πάντως ο Θωμάς Μαύρος κάλυψαν όλες τις απορίες, αφού αναφέρθηκε στον Μανωλά, την προσπάθεια που γίνεται, τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών και το λόγο που εμφανίστηκε τώρα στο προσκήνιο. Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε και στους Γεωργέα, Λυμπερόπουλο και στο γεγονός πως θέλει να φτιάξει μία ΑΕΚ που στο μέλλον θα χτυπά τίτλους, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από Κινέζους για το γήπεδο. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Θωμά Μαύρου στον λαό της ΑΕΚ.

Όπως είναι λογικό έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες για το εγχείρημα του Θωμά Μαύρου και γι αυτό ο σπουδαίος άσος της Ένωσης έδωσε απαντήσεις στους φίλους της αγαπημένης του ομάδας μέσω του Sport24.gr.

"Είμαι εδώ για την ΑΕΚ και για εσάς, να μην έχετε καμιά αγωνία γι αυτό και μέσα στα σχέδιά μας, εκτός από το οικονομικό είναι να φτιάξουμε μια ΑΕΚ μεγάλη και δυνατή, που να μας κάνει όλους υπερήφανους", είπε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος.

Γιάννης Χρήστου: Θωμά είμαι κάτοχος διαρκείας με τον πατέρα μου εδώ και 5 χρόνια αλλά φέτος ο πατέρας μου δε θέλει να πάρουμε! Είμαι ανήλικος και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να πάω μόνος μου και να πάρω!Αυτά!Σώσε την ΑΕΚ είμαστε όλοι μαζί σου!

"Πολύ με συγκινεί η αγάπη σου για την ΑΕΚ και θα ήθελα να σου πω με μεγάλη μου χαρά και εγώ και όλη η ΑΕΚ, ότι αυτά τα χρήματα που έδωσε ένας πολύ γνήσιος ΑΕΚτζής και δεν θα πάρει το διαρκείας του γιατί μένει στην Κρήτη και είπε πως όπου κρίνουμε να το δώσουμε, με μεγάλη μας χαρά η ΑΕΚ και εγώ σου το παραχωρούμε δωρεάν για να έρχεσαι να βλέπεις την αγαπημένη μας ομάδα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τον κύριο Μπόβαλη, για να έρθεις να το παραλάβεις".

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος : Θωμά, στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι από 400 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ. Γιατί δεν ανοίγουμε έναν λογαριασμό, όπου ο καθένας μας να καταθέσει 10-20 Ευρώ, ώστε να γλυτώσουμε την ομάδα από τον υποβιβασμό και όποια άλλη ζημιά ήδη υφίσταται (π.χ. μαζική αποχώρηση απλήρωτων παικτών); Ευχαριστώ.

"Αυτό που μου λες είναι αυτό που έχω προτείνει εγώ με τη συνδρομή των 20 ευρώ και βέβαια με προέκταση αυτά τα χρήματα να τα πάρουν μετοχές οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ώστε να φτάσουμε σ' ένα σημείο ο κύριος μέτοχος της ΠΑΕ να είναι ο λαός της ΑΕΚ".

ΜΑΡΙΟΣ ΑΕΚΣΑΓΑΠΩ : καλημέρα σας..κύριε μαύρε θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις..1ον) γιατί η δήλωση βοήθειας να είναι τόσο περίπλοκη και να υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να βοηθήσει...και 2ον)σας προβλημάτισε πως ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε ένα ποσό το οποίο εμείς ίσως να μη το μαζέψουμε ποτέ?και αν ναι τι θα διορθώσετε ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να συμμετάσχει ποιο ενεργά? ευχαριστώ ενάς απογοητευμένος τα τελευταία χρόνια ΑΕΚτζης.....

"Νομίζω πως τα προβλήματα σ' ό,τι αφορά στην επικοινωνία του κόσμου με τη δήλωση συμμετοχής στο λογαριασμό έχουν ελαττωθεί και μπορεί πλέον ο κάθε ΑΕΚτζής να δηλώνει τη συμμετοχή του. Στο δεύτερο ερώτημα, δεν γνωρίζω τι έχει εισπράξει ο ΠΑΟ, εξάλλου έχει διαφορετική κουλτούρα ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ και όσον αφορά την απογοήτευση του κόσμου την κατανοώ κι αυτό ακριβώς θέλω να αλλάξω. Να πιστέψουμε σ' ένα όραμα που θα είμαι μπροστά εγώ, ώστε την απογοήτευση που υπάρχει αυτή τη στιγμή να την αντικαταστήσει η φιλοδοξία για μια μεγάλη ομάδα που θα δημιουργήσουμε σε λίγο καιρό".

"Θα μιλήσω με επιφανείς ΑΕΚτζήδες"

gate21 : Γιατί έχουμε κολλήσει μόνο σε Παππά και Νοτιά; Δεν υπάρχουν άλλοι επιφανείς αεκτζηδες, που ενδεχομένως θα ήθελαν να βοηθήσουν; Με ομογενείς τι γίνεται;

"Σίγουρα υπάρχουν επιφανείς ΑΕΚτζήδες και αυτή τη στιγμή που μιλάω έχω στρέψει το μυαλό μου προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνω συναντήσεις με ανθρώπους και να τους εξηγήσω πως η ΑΕΚ αλλάζει πρόσωπο και μπαίνει σε έναν άλλο δρόμο και βεβαίως να τους ζητήσω τη βοήθειά τους, όπως μπορούν και θέλουν".

Σταύρος Κρήτη Ηράκλειο: Θα ήθελα ένα σχόλιο σχετικά με τον μικρό Μανωλά. Πως είδες αυτή του την κίνηση και γιατί δεν πήγε στο εξωτερικό, αφού είναι ΑΕΚτζής πως πήγε στον ΟΣΦΠ;

" Ως Θωμάς και ως ΑΕΚ μ' αφήνει αδιάφορο η κίνηση του Κώστα Μανωλά που απ' ό,τι φαίνεται πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Από παλιά το έχω πει πως "το μοναστήρι να είναι καλά και από καλόγηρους και ηγούμενους θα βρίσκουμε".

Σε ερώτηση για τον Νίκο Γεωργέα και την παραμονή του, είπε:

"Ο Γεωργέας είναι ένα παιδί που ήταν και είναι στην καρδιά μου. Έχει δώσει και τη ψυχή του για την ομάδα μας, αλλά αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε να πάρουμε τρεις νεότερους παίκτες απ' αυτούς που δικαιούμαστε να πάρουμε με μεταγραφή. Δυστυχώς όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν γίνεται να κρατήσουμε τον Γεωργέα".

Για το γήπεδο, απάντησε:

"Μεγάλη προτεραιότητα δίνουμε στο γήπεδο και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν γνωρίζω αν ο Ντέμης που μου είπε πως θα βοηθούσε σε κάποια πράγματα, αν το κάνει. Αυτό θα το δούμε..."

Οι απαντήσεις του Θωμά Μαύρου στο Sport24.gr

Όσοι αθλούνται στα τμήματα της μάνας ΑΕΚ μπάσκετ handball στίβο κλπ θα μπορούσαν να έχουν μια μικρή έκπτωση στα διάρκειας...ψάξτε το!!! κάντε κάτι και για τα διάρκειας του εξωτερικού...υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αγοράσουν άλλα δεν μπορούν να τα παραλάβουν!

"Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να απαντήσω. Υπάρχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην ΠΑΕ ΑΕΚ που ασχολούνται μ' αυτό το θέμα. Θα μεταφέρω αυτά που μου είπες και όσες δυσκολίες υπάρχουν να τις εξαλείψουμε".

Για τα χρήματα που χρειάζεται η ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι, απάντησε:

"Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στα διοικητικά γιατί το μυαλό μας είναι αλλού. Σ' ό,τι αφορά στα οικονομικά και τι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι για να ξεκινήσουμε τη χρονιά είναι γύρω στα 9.500.000 με 10.000.000 ευρώ".

"Υπαρκτό το ενδιαφέρον των Κινέζων"

Για την αποχώρηση Κλωναρίδη και τις περιπτώσεις του Μάκου και του Λεονάρντο, απάντησε:

"Το έχουμε πει πολλές φορές πως κανείς μας δεν ήθελε να πουληθεί ο Κλωναρίδης και το ίδιο ισχύει για τον Μάκο και τον Λεονάρντο, αλλά όταν οι οικονομικές υποχρεώσεις σε πιέζουν σε τέτοιο βαθμό πρέπει να σκεφτούμε πρώτα την ομάδα και την επιβίωσή της και μετά κάποιους παίκτες. Πιστεύουμε όλοι πως θα βγάλουμε καινούργιους Κλωναρίδηδες, ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με νέα ταλαντούχα ελληνόπουλα".

Γιώργος Καβάλα : Καλημέρα Θ(ε)ωμα. Με το γήπεδο τι γίνεται;Το ενδιαφέρον από τους Κινέζους είναι υπαρκτό; Αν δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ υπάρχει κάτι άλλο από πίσω;

"Το ενδιαφέρον των Κινέζων είναι υπαρκτό απ' όσο γνωρίζω και θέλω να πιστεύω πως η καλύτερη πρόταση για την ΑΕΚ (είτε των Κινέζων, είτε άλλων) θα κλείσει το συντομότερο δυνατόν και σε 2-2.5 χρόνια να είμαστε μέσα στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και να φύγουμε από το αχανές ΟΑΚΑ".

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ: Θωμά θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε θα ανοίξει ο λογαριασμός? υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σώσουν τη ΑΕΚ. Πιστεύω πολυ σε αυτά τα 20 ευρω!! Είναι ο μόνη λύση αυτή την στιγμή!! δεν υπάρχει άλλη κατά την γνώμη μου!! ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!

"Πρέπει να πληρώσουμε το άρθρο 44 και στη συνέχεια να καταθέσουν οι φίλαθλοί μας τα χρήματά τους. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της αίτησης συμμετοχής. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Πασχαλης : Σε περίπτωση που το σχέδιο σωτηρίας του Θωμά δεν λειτουργήσει, υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση;

"Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα. Αν στη συνέχεια υπάρξει κάποιος επενδυτής δεν μπορώ να το ξέρω".

Σε ερωτήσεις για το σχέδιο του και το πως βλέπει την ΑΕΚ σε λίγα χρόνια, απάντησε:

"Αυτός είναι ο στόχος μας, το όραμά μας, το πιστεύω μας και παίρνουμε δύναμη για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ήταν παλιά. Το πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και με ενωμένο κόσμο, μπορούμε να φτιάξουμε την κραταιά ομάδα του παρελθόντος, στην οποία είχα τη τιμή να παίζω και εγώ".

Σε νέα ερώτηση για την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, τόνισε:

"Στο θέμα του Μανωλά δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μεταγραφές έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάποιες, αλλά πρέπει να βρεθούν τα χρήματα, για να μπορέσουμε να τις κάνουμε. Νομίζω πως η μεγαλύτερη κίνηση είναι η αγάπη του κόσμου. Δεν πρέπει να την αφήσουμε αβοήθητη. Όλοι μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε την ΑΕΚ, που βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση".

Ελένη : Θωμά, τι σκοπεύεις να κάνεις με το ΔΣ; Μήπως ήταν καλύτερο να έμπαινες και εσύ μέσα; Αθλητικό με διοίκηση είναι αλληλένδετα...

"Σίγουρα έχω σκέψεις για το ΔΣ, αυτή τη στιγμή όμως τις έχω αφήσει για αργότερα γιατί προέχουν τα τρέχοντα προβλήματα της ομάδας. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα πάρω τις αποφάσεις μου, τις οποίες θα σας στις ανακοινώσω".

Οι απαντήσεις του Θωμά Μαύρου στο Sport24.gr

Νασος 9-11: Καλησπέρα κύριε Θωμά. Σας μιλάω στον πληθυντικό γιατί είμαι μόλις 16 ετών και είμαι ΑΕΚ και στα δύσκολα. Εύχομαι να πιάσει το εγχείρημα σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι θα συμβεί στην αγαπημένη μας ΑΕΚ. Ο λόγος που σας γράφω αυτό το μήνυμα είναι το οτι ο λογαριασμός σωτηριας της ΑΕΚ μας, ίσως να χρειάζεται λιγο περισσότερη προβολή, διότι πολλοί δεν τον γνωριζουν και φυσικα δεν εχουν την δυνατοτητα να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Επίσης θεωρώ πως θα μπορούσαν τα διαρκείας να πωλούνται σε περισσότερα σημεία,και όχι μονό στα AEKSHOP. Εμείς πήραμε 3 διαρκείας και θα βοηθήσουμε και από λογαριασμό σωτηρίας. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη, Για να βάλετε το καλύτερο γκολ της ζωής σας... Τη λύτρωση της ΑΕΚ δηλαδή! Νασος

"Είναι πολύ σωστές οι προτάσεις σου, θα τις λάβω υπόψιν μου και θα ενημερώσω τους υπεύθυνους για την βελτίωση των συνθηκών και της κίνησης της δικιάς μου και των διαρκείας. Και σίγουρα πιστεύω πως όντως θα είναι το καλύτερο γκολ της ζωής μου."

"Ο Κωστένογλου προσπάθησε για το καλύτερο. Πιστεύω στον Βλάχο"

Maria Karava : Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι το θέμα του προπονητή. Εγώ είδα την περσινή χρονιά τον Κωστένογλου ο οποίος έδωσε και την ψυχή του για την ΑΕΚ και κατάφερε να την κρατήσει όσο δεμένη μπορούσε. Για ποιόν λόγο λοιπόν αποφάσισες να μην κρατήσεις αυτόν ως προπονητή και να πάρεις τον Βαγγέλη Βλάχο;

"Με την είσοδό μου στην ΑΕΚ ήθελα να αλλάξω όλο το κλίμα, χωρίς να ευθύνεται και ξέρουμε πως προσπάθησε και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ο Νίκος Κωστένογλου. Ήθελα όμως να δώσω μια άλλη πνοή στην ομάδα. Και ο Βαγγέλης που τον γνωρίζω από μικρό παιδί ξέρω ότι είναι ΑΕΚτζης, φιλόδοξος, εργατικός και ήταν η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ".

Σπύρος από Αθήνα : Τα χρήματα για το άρθρο 44 νομίζω πως έχουν συγκεντρωθεί με την πώληση του Κλωναρίδη και με τη συμμετοχή των Μάκου, Λυμπερόπουλου στο Euro. Ποιές είναι οι επόμενες κινήσεις; Τι μπορούμε να περιμένουμε από την κοινή διαπραγμάτευση όλων των ΠΑΕ για τα χρέη προς την Εφορία;

"Τα χρήματα του Κλωναρίδη δεν φτάνουν για το άρθρο 44. Όσο για τη συμμετοχή των Λυμπερόπουλου και Μάκου στο Euro, απ' ό,τι με ενημέρωσε ο πρόεδρος Δημητρέλος, τα χρήματα δόθηκαν σε εκείνους γιατί τους τα χρώσταγε η ΠΑΕ. Ευελπιστούμε για την καλύτερη ρύθμιση".

Γιώργος (Καβάλα) : Θωμά, μπορείς να πιάσεις έναν έναν όλους τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την ομάδα μας, και να τους πεις να σταματήσουν (τουλάχιστον τωρα) να τρομοκρατούν τον κόσμο; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κάνουν κακό στην ομάδα μας; Δεν μπορούμε να είμαστε ρε γμτ, για μια στιγμή, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ?

"Οι αρμοδιότητές μου δεν είναι να πιάνω δημοσιογράφους και να τους λέω τι να γράφουν και τι όχι. Σίγουρα όμως δεν είναι όμορφη η εικόνα. Δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε τα θέματα, γιατί κι αυτό θα ήταν λάθος".

Σε ερώτηση για τις προπονήσεις και τον Βαγγέλη Βλάχο, απάντησε:

"Το θέμα των προπονήσεων είναι του Βαγγέλη Βλάχου, αν θέλει ανοιχτές ή κλειστές και θα το σεβαστούμε. Δεν μας έχει ενημερώσει και δεν μπορώ να σου πω αν μπορείς ή όχι. Κάτι έχω ακούσει ότι οι Supporters με τον κύριο Κασνακίδη έχουν αναλάβει να φτιάξουν το τρίτο γήπεδο. Η αλήθεια για το γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον των Κινέζων και είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Εύχομαι να είναι έτσι γιατί η Φιλαδέλφεια μας έλειπε και μας λείπει".

"Η ΑΕΚ θα σωθεί"

giorgos makri: Θα σωθούμε;

"Σίγουρα πιστεύω πως θα σωθούμε. Με την αγάπη σας και τα μηνύματά σας και στην ΑΕΚ και σε μένα, είμαι απόλυτα βέβαιως πως θα σωθούμε και μαζί θα φτιάξουμε μια ΑΕΚ μεγάλη, που θα μας κάνει περήφανους και θα χαιρόμαστε να την βλέπουμε όλοι μας. Για να γίνουν όμως αυτά, πρέπει όλοι μας να το πιστέυουμε και να μην έχουμε καμία αμφιβολία μέσα μας. Ο φόβος και η ηττοπάθεια δεν έχει θέση ούτε στην ΑΕΚ, ούτε σε μένα, ούτε σε εσάς. "

Παναγιώτης Σκούτας : Πιστεύεις οτι τα τεχνικά επιτελεία της ομάδας είναι πλήρης από ικανά άτομα να ανακαλύψουν και να βοηθήσουν τους νέους παίκτες να αναπτυχθούν ή χρειάζεται μια στελέχωση με ικανότερα άτομα?

"Εγώ γνωρίζω αυτούς που έφερα και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Στον επόμενο χρόνο θα μπορέσουμε να ελέγξουμε αν το έργο των άλλων παιδιών είναι παραγωγικό για την ομάδα μας. Όλοι ελέγχονται και κανείς δεν είναι μόνιμος. Όποιος παράγει έργο σίγουρα θα υπάρχει, όποιος δεν παράγει δεν έχει θέση".

Αετός : θα μπορούσε κάποιος επιφανής αεκτζης, να έκανε ένα δώρο στην ΑΕΚ, μια μεταγραφή, ένα όνομα, ώστε να έχει ο κόσμος ένα επιπλέον κίνητρο...

"Δεν το γνωρίζω αυτό αν είναι στις προθέσεις τους. Ετοιμάζω μια σειρά συναντήσεων με κάποιους για να ακούσω τις απόψεις τους και κατά πόσο θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα μας σ' αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως εμφανίστηκε αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο και γιατί δεν το έκανε νωρίτερα, απάντησε:

"Δεν εμφανίστηκα γιατί δεν με κάλεσε κανείς. Τώρα εμφανίστηκα για να σώσω την ΑΕΚ με την πρόταση σωτηρίας που έκανα. Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και δεν μπορούσα εγώ από μόνος μου να πάρω τα αμάξι μου και να έρθω στα Σπάτα. Αυτό που έγινε τώρα έγινε από την αγάπη σας και από την ανταπόκριση που δείξατε, αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Αυτό με την Δ' Εθνική μη το λέτε, γιατί μου φέρνει ανατριχίλα και μαυρίλα στη ψυχή μου. Το αν θα βρεθούν οι μέτοχοι είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω γιατί δεν το ξέρω."

Σταύρος21 : Ο Κλωναρίδης έχει ρήτρα σε περίπτωση που επιστρέψει κάποτε Ελλάδα να μην μπορεί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.. παρεμπιπτόντως η Ρομα σκάει κοντά στα 4 εκ. για τον Ταχτσίδη!! Οχι άλλα λάθη με τους μικρούς!

"Είναι απάντηση που απευθύνεται στον Βασίλη Τσιάρτα κι αυτός μπορεί να αποφασίσει. Όλοι μας κοιτάμε τα δικά μας τα παιδιά, τους νεαρούς και ευελπιστούμε να βγάλουμε κι άλλους Κλωναρίδηδες"

Για το ενδεχόμενο να πάει η ΑΕΚ στην Δ' Εθνική ο Θωμάς Μαύρος απάντησε:

"Έχω απαντήσει πως την ΑΕΚ στην Δ' Εθνική δεν μπορώ να την ανεχθώ σαν σκέψη. Αυτή η ευαισθησία μ' έκανε να μπω μπροστά. Δεν θα έμπαινα στην ΑΕΚ αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος της Δ' Εθνικής. Αλλιώς θα άφηνα την ΑΕΚ σ' αυτούς που την έφεραν εδώ".

"Μην αφήνετε ανθρώπους να σας διχάζουν"

Για το ενδεχόμενο να βρεθούν χρήματα και το πως θα κινηθεί η ΑΕΚ, δήλωσε:

"Αν βρεθούν τα λεφτά, το πρώτο πράγμα θα είναι η εκκίνηση μιας μεγάλης ομάδας. Δεν μπορούμε να μην βλέπουμε την ΑΕΚ να παίζει το ποδόσφαιρο της ομάδας που συνάρπαζε εχθρούς και φίλους. Πόσους μεγάλους παίκτες έχει βγάλει αυτή η ομάδα και πόσοι μεγαλούργησαν και πάντα η ΑΕΚ ξεχώριζε για το επιθετικό της ποδόσφαιρο, τους επιθετικούς της, την ποιότητά της. Επίσης πρέπει να "τρέχει" το γήπεδο και να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι μεταξύ μας. Θα το έβαζα νούμερο 1 αλλά είναι τα οικονομικά στη μέση. Αγάπη και ενότητά μεταξύ μας και μπορούμε να κάνουμε ΘΑΥΜΑΤΑ. Πιστέψτε το. Μην αφήνετε κάποιους ανθρώπος να σας διχάζουν. Ακόμα και να πει κάποιος κακό πράγμα για μένα πάλι θα τον αγαπώ γιατί θα είναι ΑΕΚτζής. Αγάπη πίστη για την ΑΕΚ".

Δημητρης Καβαλα: Παρότι οπαδός άλλης ομάδας, οχι τόσο ενεργός σας συγχαίρω για αυτήν την πρωτοβουλία και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

"Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί βλέπω έναν οπαδό άλλης ομάδας να μιλά με καλά λόγια για την προσπάθειά μου και την ΑΕΚ. Έτσι ονειρεύομαι ένα πρωτάθλημα. Με υγιείς φιλάθλους, που θέλουν το καλό και των άλλων ομάδων, για να υπάρχει ένα δυνατό, ποιοτικό και δίκαιο πρωτάθλημα, χωρίς ακρότητες. Γιατί όλοι μας αγαπούμε και πρέπει να αγαπούμε το ποδόσφαιρο."

Κλείνοντας ο Θωμάς Μαύρος αποχαιρέτησε τους φίλους της ΑΕΚ λέγοντας:

"Σας ευχαριστώ όλους για το όμορφο δίωρο που περάσαμε. Πιστεύω να ικανοποίησα τους περισσότερους, γιατί ήταν πάρα πολλές οι ερωτήσεις σας. Να ευχηθώ με τη βοήθειά σας το όραμά μου να πάρει σάρκα και οστά. Θέλω κάτι από την καρδιά μου να σας πω. Πρώτη φορά νιώθω τόσο ευτυχισμένος με τον εαυτό μου. Λέω στον εαυτό μου "μπράβο Θωμά που μπήκες μπροστά σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή και προσπαθείς μ όλη τη ψυχή σου να την βοηθήσεις να γίνει μεγάλη ομάδα όπως την θυμάμαι και να μας θαυμάζουν εχθροί και φίλοι".

Όταν ξεκίνησα την πρόταση που την πήραν εντελώς αυθόρμητα είπα πως είμαι ένας τρελός. Όλες οι συνθήκες είναι εναντίον αυτού του εγχειρήματος. Παρόλα αυτά δεν με πτόησε και δεν πτοεί τίποτα και πιστεύω θα πετύχει. Η αγάπη σας είναι ανυπέρβλητη και παρά τις δυσκολίες νιώθω πάρα πολύ ευτυχισμένος. Να είστε όλοι καλά..."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ