ΑΕΚ

Οι ώρες της κρίσης για φορ

Οι ώρες της κρίσης για φορ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς περιμένει το ΟΚ της διοίκησης έτσι ώστε να προχωρήσει έστω και την τελευταία στιγμή στην απόκτηση φορ για την ΑΕΚ.

Αισίως έφτασε η τελευταία μέρα της καλοκαιρινής περιόδου. Όμως ακόμα και στο λυκαυγές αυτής της μέρας, οριστική απόφαση για την περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση, δεν είχαν πάρει στην ΑΕΚ. Βεβαίως υπάρχουν οι δυο εβδομάδες παράτασης για τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι.

Όμως από την λίστα με τους τέσσερις επιθετικούς που έχει παραδώσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε διοίκηση και προπονητή και για την οποία ήδη έχετε ενημερωθεί από τοSport24, μόνο ο Καλού Ούτσε πληροί τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την παράταση. Αν η ΑΕΚ θελήσει να προχωρήσει μ’ έναν εκ των Ντέβιτς, Λάφερτι ή Μαρικά, θα πρέπει να σπεύσει ταχέως, διότι έχει μόλις λίγες ώρες διαθέσιμες.

Το ζήτημα εξακολουθεί να είναι, πως πρέπει να ληφθεί οριστική απόφαση. Κάτι που μέχρι αργά χθες (30/8) το βράδυ δεν είχε γίνει. Ο Μιλοβάνοβιτς είχε παραδώσει την λίστα με τις τέσσερις περιπτώσεις σέντερ φορ που έχει ξεχωρίσει και έχει… προεργαστεί αν χρειαστεί να προχωρήσει την μεταγραφή. Και από εκεί και πέρα περίμενε την απόφαση της διοίκησης και του Τραϊανού.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει τελικά η ΑΕΚ σε καμία κίνηση για την περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση. Ενδεχόμενο που είναι προφανές πως όσο κυλά ο χρόνος, τόσο ενισχύεται. Ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και καμία κίνηση έκπληξη. Είτε σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών, είτε τις επόμενες μέρες με κάποιον ελεύθερο.

Ξεκούραση πριν το «πήξιμο»

Πάντως την ίδια ώρα που η διοίκηση και ο Δέλλας ασχολούνται με τα μεταγραφικά, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απολαμβάνουν το προνόμιο της… 48ωρης ξεκούρασης. Ο «Τράι» έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό (30/8 – 31/8), κάτι που το είχε υποσχεθεί πριν από το ματς με την Ξάνθη. Πάντως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να αξιοποιήσουν αυτό το ρεπό για να γεμίσουν «μπαταρίες».

Αμά τη επιστροφή τους στις προπονήσεις, τους περιμένει σκληρή δουλειά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Αύριο (1/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για πρώτη φορά μετά την επιστροφή από την Πολωνία. Ενώ το Σάββατο η ΑΕΚ θα παίξει φιλικό προκειμένου να μην βγει από τον αγωνιστικό της ρυθμό, αλλά και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά ο Μάνταλος και ο Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ