ΑΕΚ

Οι συμβουλές του Πογέτ για την άδεια των παικτών του

Οι συμβουλές του Πογέτ για την άδεια των παικτών του
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την άδεια που τους παραχώρησε, έτσι ώστε να επιστρέψουν με "γεμάτες μπαταρίες" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ΑΕΚ βγήκε σε... άδεια από χθες το μεσημέρι (24/3) και θα επιστρέψει στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (28/3), όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή για την 28η αγωνιστική της Super League.

Οι "κιτρινόμαυροι" εκμεταλλεύονται τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων για να πάρουν μερικές "ανάσες" ύστερα από ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και ενόψει της συνέχειας. Ο Γκουστάβο Πογέτ στη χθεσινή προπόνηση, έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να προσέχουν τα ωράρια και τη διατροφή τους.

"Φροντίστε κυρίως να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Τις χρειάζεστε αυτές τις μέρες και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα σταματήσετε να προσέχετε. Τόσο τη διατροφή σας όσο και τα ωράριά σας.

Μας περιμένει πολύ δουλειά από τη Δευτέρα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουμε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Ξεκουραστείτε, ηρεμήστε και από Δευτέρα θα κοιτάξουμε το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας", τόνισε ο Ουρουγουανός σύμφωνα με την "Ώρα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ