ΑΕΚ

Οι συμβουλές Δέλλα στους παίκτες

Οι συμβουλές Δέλλα στους παίκτες
INTIME SPORTS

Πολλά απ’ όσα είδε ο Τραϊανός Δέλλας και ακόμα περισσότερα απ’ όσα δεν είδε από την ΑΕΚ στο φιλικό με την Ανόρθωση, τον προβλημάτισαν. Από την άλλη και ο ίδιος τόνισε αμέσως μετά το ματς, πως ήταν ένα καλό μάθημα.

Και ακριβώς έτσι σκοπεύει να το αξιοποιήσει αλλά και αυτό ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Δέλλας ούτε είχε σκοπό να ανεβάσει τους τόνους, ούτε να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα λάθη και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Τους μάζεψε όμως και μάλιστα πρωί – πρωί τη Δευτέρα (3/8) και τους μίλησε για το ματς με την Ανόρθωση. Χωρίς να ανεβάζει τα ντεσιμπέλ της φωνής του, αλλά φανερώνοντας τον προβληματισμό του για την εικόνα, ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως θα πρέπει άμεσα να γίνει σκληρή δουλειά, ώστε να διορθωθούν πολλά στο παιχνίδι της ομάδας.

Η υπόθεση Τζεμπούρ

Εκτός από τον προβληματισμό για την εικόνα της ΑΕΚ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από το φιλικό με την Ανόρθωση προέκυψε και ένα ακόμα ζήτημα προς… διαχείριση. Ήταν η τραβηγμένη αντίδραση του Ράφικ Τζεμπούρ, μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα. Είναι ξεκάθαρο για τον Δέλλα πως τέτοιου είδους αντίδραση αφενός σ’ ένα επίσημο ματς θα κοστίσει αποβολή και αφετέρου δεν συνάδει με τον ηγετικό ρόλο που θέλει να έχει στην ομάδα ο Αλγερινός. Από την άλλη μεριά ο τεχνικός της ΑΕΚ έκρινε πως στην δεδομένη στιγμή δεν θα έπρεπε να δώσει έκταση στο περιστατικό.

Εκτίμησε με ενδεχομένως αν είχε δώσει συνέχεια, τα αποτελέσματα να ήταν αντίθετα. Εξάλλου κατά την διάρκεια του ματς ο Δέλλας έστειλε το μήνυμα στον Τζεμπούρ, σηκώνοντας αμέσως τον Ανάκογλου για προθέρμανση για να τον περάσει αλλαγή. Παράλληλα όμως άφησε τον Αλγερινό να εκτονώσει την ένταση της στιγμής, του μίλησε και στο ημίχρονο, ενώ μετά το παιχνίδι δεν έδωσε συνέχεια.

Ενώ και ο Τζεμπούρ, παρόλο που αμέσως μετά το φιλικό ήταν ακόμα εκνευρισμένος, τη Δευτέρα (3/8) ήταν πολύ κεφάτος και σε εξαιρετική διάθεση. Αποτέλεσμα του τρόπου που το διαχειρίστηκε το θέμα ο Αλγερινός, βάζοντας τελεία. Ωστόσο αν επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, είναι δεδομένο πως η διαχείριση από τον Δέλλα θα ήταν διαφορετική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ