ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Χιμένεθ για το Μπριζ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κερδίζει έδαφος η σκέψη του Χιμένεθ για τριάδα στο κέντρο της άμυνας, στο αυριανό (17/8) ματς με τη Μπριζ. Οι σκέψεις του Ισπανού προπονητή για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League.

Για να δουλέψει ο Μανόλο Χιμένεθ το αγωνιστικό του πλάνο για το αυριανό (17/8) ματς με την Μπριζ, έχει στη διάθεση του μια τελευταία προπόνηση, αυτή που θα κάνει απόψε (16/8) στο Βέλγιο.

Με τα δεδομένα που έχουν προκύψει από την δουλειά και τις δοκιμές που έχει κάνει τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα, στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει και το σύστημα 4-3-3 αλλά και το 3-5-2.

Μάλιστα, μετά από την χθεσινή (15/8) τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, φαίνεται πως ο σχηματισμός με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, κερδίζει έδαφος.

Άλλωστε, ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ετοιμοπόλεμος, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ η Μπριζ πλέον παίζει και εκείνη με 3-5-2.

Αν τελικά ο Χιμένεθ αποφασίσει τελικά να πάει με σχηματισμό με τριάδα στο κέντρο της άμυνας και δίδυμο στην επίθεση, η ενδεκάδα θα είναι ίδια μ’ αυτή της ρεβάνς στη Μόσχα εναντίον της ΤΣΣΚΑ.

Παρότι τώρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος διεκδικεί μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, όπου απέναντι στους Ρώσους αγωνίστηκαν ο Σιμόες, ο Γιόχανσον και ο Μάνταλος.

Βεβαίως το πλάνο του Χιμένεθ για το ματς με τη Μπριζ ακόμα δεν έχει "κλειδώσει". Και υπάρχει πάντα στο τραπέζι και το 4-3-3, το οποίο ο Χιμένεθ δοκίμαζε μέχρι και την περασμένη Δευτέρα (14/8).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ