ΑΕΚ

Οι Ρώσοι γράφουν για Σκούλετιτς

Οι Ρώσοι γράφουν για Σκούλετιτς

Δημοσίευμα στη Ρωσία στέλνει τον Σέρβο φορ της Λοκομοτιβ, Πέτερ Σκούλετιτς, ως δανεικό στην ΑΕΚ, καθώς δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν επικεντρωθεί… απολύτως στην ολοκλήρωση της περιβόητης υπόθεσης της μεταγραφής του Περέιρα Ντίας. Ωστόσο σύμφωνα με τους Ρώσους, υπάρχει η προοπτική να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" με την μορφή δανεισμού, ο Πέτερ Σκούλετιτς.

Και μάλιστα ρωσικό δημοσίευμα του " sportskacentrala.com", προχωρά ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Σε δημοσίευμα με τίτλο "την τελευταία στιγμή ο Σκούλετις καταλήγει στην Αθήνα", αναφέρει πως "ο Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ και να πάει δανεικός".

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλείται και την εφημερίδα "Vijesti", ο Σκούλετιτς θα έρθει στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού και με κάλυψη του μισού από τις 900 χιλιάδες Ευρώ που είναι το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη στη Λοκομοτίβ.

Το όνομα του 26χρονου Σέρβου φορ με ύψος 1,90, δεν μπαίνει για πρώτη φορά στην μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ. Η Ένωση τον είχε κοιτάξει και πριν από δυο χρόνια, όταν έκανε εντυπωσιακά πράγματα με την Παρτιζάν, αλλά τελικά κατέληξε στην Λοκομοτίβ Μόσχας, με την οποία φέτος έκανε δέκα ματς με δυο γκολ.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ορισμένα περίεργα σ’ αυτό το τωρινό σενάριο. Αφενός διότι η ΑΕΚ προχωρά την επίθεση του Ντίας, αφετέρου διότι η πάγια θέση ήταν, πως δεν ήθελε να ασχοληθεί με περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε γι αυτό άρχισε να "κολλάει" και η υπόθεση του Μπαχούι. Δεν αποκλείεται πάντως, ο Σκούλετιτς, να αποτελεί μια εναλλακτική λύση που να κοιτάζει η ΑΕΚ σε περίπτωση που "στραβώσει" με τον Ντίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

QUIZ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ποιος παίκτης είναι;
"Ποντάρισμα" στα... φτερά για την ΑΕΚ
Οριακή κατάσταση με Ντίας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ