ΑΕΚ

Οι πρώτες σκέψεις του Μοράις για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι πρώτες ενδείξεις για το πλάνο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, φανέρωσαν (επι)στροφή σε πιο ορθολογικές επιλογές. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΕΚ (και) με το θέμα του προπονητή, έχει ένα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το αγωνιστικό πλάνο με το οποίο θα πάει στο ντέρμπι της Κυριακής (15/1) στην Λεωφόρο. Και οι πρώτες ενδείξεις, φανέρωσαν πως θα υπάρξει μια στροφή, σε ορθολογικές επιλογές.

Τουλάχιστον ως προς τους ρόλους μέσα στο γήπεδο. Εκείνο που φάνηκε στη σημερινή (12/01) άσκηση τακτικής, έστω και αν έλειπε ο... φορ, ήταν πως ο Ζοζέ Μοράις δεν σκοπεύει να αλλάξει το 4-3-3. Μόνο που θα διαφοροποιήσει τα πρόσωπα στην ενδεκάδα και τις θέσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις, ο Πατρίσιο Ροντρίγκες και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι στα δυο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος, θα επιστρέψει στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες. Σχήμα δηλαδή, πολύ πιο ορθολογικό, με παίκτες στα άκρα που να μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους και τον Μάνταλο κανονικά στον άξονα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιγκρίνσκι, ο γίγαντας με γυάλινα πόδια
Επιστροφή Ζήκου, μαζί με Σαμαρά
Η αινιγματική δήλωση του Άκη Ζήκου
Νοκ άουτ ο Τσιγκρίνσκι από το ντέρμπι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ