ΑΕΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αυστριακή Σάλτσμπουργκ και επιπλέον πέντε ομάδες οι οποίες θα προκύψουν από ισάριθμα ζευγάρια που σχηματίστηκαν μετά τη σημερινή κλήρωση των δύο προκριματιών γύρων του Champions League Λιγκ θα συνθέσουν την εξάδα των υποψήφιων αντιπάλων της ΑΕΚ στον γ' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η σημερινή κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League ξεκαθάρισε εν μέρει το τοπίο για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Κι' αυτό, διότι πλην της “δεδομένης” υποψήφιας Σάλτσμπουργκ, στην κλήρωση αναδείχθηκαν και τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι υπόλοιποι αντίπαλοί της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στους υποψήφιους είναι και ο πρωταθλητής Κύπρου ΑΠΟΕΛ και ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οποίοι μάλιστα πιθανότατα θα δώσουν μεταξύ τους τη μάχη για να φτάσουν στον γ' προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά, σε πρώιμο στάδιο βεβαίως, οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ...

  1. Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

  2. Νικητής Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία) εναντίον Νικητή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) - Βιντεότον (Ουγγαρία)

  3. Νικητής Αστάνα (Καζακστάν) εναντίον Νικητή Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) - Μίντιλαντ (Δανία)

  4. Νικητής Σπάρτακς Γιούρμαλα (Λετονία) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) εναντίον Νικητή Σούντουβα (Λιθουανία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

  5. Νικητής Κορκ Σίτι (Ιρλανδία) - Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) εναντίον Νικητή Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) - Ζρίνσκι (Βοσνία).

  6. Νικητής Άλασκερτ (Αρμενία) - Σέλτικ (Σκωτία) εναντίον Νικητή Βαλούρ (Ισλανδία) - Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

  • Η κλήρωση για την ΑΕΚ θα γίνει στις 23 Ιουλίου. Τα παιχνίδια της στην γ΄προκριματική φάση του Champions League θα γίνουν στις 7-8 και 14-15 Αυγούστου.
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ