ΑΕΚ

Οι πιο κρίσιμες… διακοπές

Οι πιο κρίσιμες… διακοπές
Σκόκο

Την Τρίτη (27/6) ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Σκόκο και "απομονώνεται" για να ξεκουραστεί και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Σ’ εκείνη την προ δυο εβδομάδων συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Νάτσο Σκόκο, είχε, μεταξύ άλλων, προαναγγείλει πως πριν από το ματς με τον Γοδόι Κρουζ, θα είχε πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Το παιχνίδι αυτό είναι σε τέσσερις μέρες και ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει… Σφίγγα. Μόνο στα ΜΜΕ οργιάζουν τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Σκόκο. Από την ελκυστική πρόταση της Ιντεπεντιέντε στη Νιούελς και την «επαφή» με την Ρίβερ Πλέιτ, μέχρι τα χθεσινά (23/6) «τιτιβίσμα» Αργεντινών δημοσιογράφων περί επικείμενης επιστροφής του Αργεντινού στην ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως ο Σκόκο ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση ως προς το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως το «αντίο» στη Νιούελς, είναι πλέον οριστικό. Την Τρίτη θα δώσει το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα θα «απομονωθεί» μακριά από ένταση και πίεση, προκειμένου να συνδυάσει διακοπές και ξεκούραση, με καθαρό μυαλό και αποφάσεις για το μέλλον.

Δεδομένα η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά και προσεκτικά την υπόθεση Σκόκο. Τα «τιτιβίσμα» εξ Αργεντινής περί επικείμενου ταξιδιού του μάνατζερ του Αργεντινού στην Ελλάδα για συζητήσεις, δεν έχουν βάση. Άλλωστε εκείνο που προέχει είναι να αποφασίσει ο Σκόκο πως θα φύγει από τη Νιούελς και φυσικά που θα πάει. Με το πρώτο να είναι σε συνάρτηση με το δεύτερο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ