ΑΕΚ

Οι κινήσεις της ΑΕΚ στον "φάκελο Ντίντακ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ντίντακ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντάλλαξε επιστολές με την Ρέους και παράλληλα ετοιμάζεται για την "μάχη" με τον Ισπανό μπακ στα αρμόδια όργανα.

Για πρώτη φορά το θέμα διαμάχης της ΑΕΚ με τον Ντίντακ, άνοιξε στο τέλος του περασμένου Ιούνη. Τότε η "Ένωση" δήλωνε ξεκάθαρα πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και επομένως πρέπει να εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση και στην προετοιμασία, ενώ ο Ισπανός μπακ επέμενε πως είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Από τότε μέχρι τώρα, δεν έχει προκύψει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Οι δυο πλευρές δεν έχουν κάνει βήματα για να βρουν μια χρυσή τομή.

Αντιθέτως η ΑΕΚ ήδη έχει πάρει τη γραφολογική εξέταση που είναι σαφής και την έχει στείλει για έγκυρη μετάφραση στο Υπουργείο Εξωτερικών για να μπει στο φάκελο του παίκτη που θα αποσταλεί στα αρμόδια όργανα. Και αυτό προς απάντηση φυσικά στην "καταγγελία" του μάνατζερ του Ισπανού, για πλαστογραφημένη υπογραφή στο συμβόλαιο του παίκτη.

Όσο για τον Ντίντακ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προπονείται με την Ρέους; Κάνει κινήσεις τακτικής. Μια απ' αυτές φαίνεται πως είναι και η... περιβόητη επιστολή για την οποία έγραψε σήμερα (4/8) ο ισπανικός Τύπος.

Σύμφωνα με πηγές από την ΑΕΚ, η Ρέους ήταν αυτή που επικοινώνησε μέσω επιστολής με την "Ένωση", ζητώντας να λάβει την βεβαίωση πως ο Ντίντακ είναι ελεύθερος.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν, να αποστείλειεπιστολή με την υπογραφή του Μηνά Λυσάνδρου. Αφενός ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με την ΑΕΚ με έγκυρο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και αφετέρου ζήτησε εγγραφή βεβαίωση από άνθρωπο που δεσμεύει την ομάδα της Ρεους για το αν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για συμβόλαιο με τον Ντίντακ. Διότι δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να διαπραγματεύεται νομίμως σύμφωνα με την Ενωση. Στην επιστολή της ΑΕΚ, φυσικά και η Ρέους δεν απάντησε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ