ΑΕΚ

Οι εθνικές "άδειασαν" τα Σπάτα

Οι εθνικές "άδειασαν" τα Σπάτα
INTIME SPORTS

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στην προπόνηση με τον Δέλλα να μετρά τέσσερις απουσίες διεθνών. Ανεβάζει στροφές ο Κορδέρο.

Στα δύσκολα προηγούμενα χρόνια, εκτός όλων των άλλων, στην ΑΕΚ είχαν ξεχάσει και τι θα πει να έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Άλλωστε ήταν πέρυσι ο Πέτρος Μάνταλος, που άνοιξε ξανά την πόρτα της εθνικής Ελλάδας, μετά από τέσσερα χρόνια.

Όμως πλέον η ΑΕΚ «επιστρέφει στην κανονικότητα» όπως συνηθίζει να λέει ο Δέλλας. Και μετρά απουσίες διεθνών από τις προπονήσεις. Από τα Σπάτα σήμερα (1/9) που οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν για δουλειά μετά το διήμερο ρεπό (και μάλιστα με διπλή προπόνηση) απουσίαζαν τέσσερις «κιτρινόμαυροι» λόγω υποχρεώσεων με εθνικές ομάδες.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Χρήστος Αραβίδης βρίσκονται λίγο πιο… νότια από τα Σπάτα και κάνουν προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Αλάιν Μπαρόχα πέρασαν τον Ατλαντικό για να ενσωματωθούν με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους. Η Βενεζουέλα, με την παρουσία των δυο παικτών της ΑΕΚ, θα δώσει στις 4 και 8 Σεπτεμβρίου φιλικά με Ονδούρες και Παναμά.

Ανεβάζει στροφές ο Κορδέρο

Μετά τον Πέτρο Μάνταλο που εδώ και μερικές μέρες ακολουθεί ξανά το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ένας ακόμα παίκτης της ΑΕΚ «έσβησε» το όνομα του από το απουσιολόγιο. Ο Μιγκέλ Κορδέρο, που είχε υποστεί θλάση στο φινάλε του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα, ξεπέρασε το πρόβλημα.

Μάλιστα στις σημερινές προπονήσεις, ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής (4/9) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ