ΑΕΚ

Οι εξελίξεις "παγώνουν" τα μεταγραφικά

Οι εξελίξεις "παγώνουν" τα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα κορυφώνονται με την ΑΕΚ να μεταθέτει τα μεταγραφικά της θέματα από... Τρίτη. Τι γίνεται με τις "καταραμένες" διακοπές των ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Είναι αλήθεια πως μέσα στο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και στις εξελίξεις που «τρέχουν», η υλοποίηση μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ αφενός είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, αφετέρου μοιάζει και ως ζωή σε παράλληλο σύμπαν. Άλλωστε και παίκτες που έχουν ήδη κλείσει, όπως Ρόναλντ Βάργκας που ήρθε την περασμένη Παρασκευή (3/7), ρωτούν πληροφορίες για όσα συμβαίνουν. Ενώ και ποδοσφαιριστές που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όπως ο Νάτσο Σκόκο, φροντίζουν καθημερινά να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην Αθήνα και ενδεχομένως αυτό να καθορίσει και τα δεδομένα σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Όπως αυτά τα 24ώρα που εξελίξεις στην χώρα φαίνεται να φτάνουν στην κορύφωση τους, είναι πρακτικά αδύνατον η ΑΕΚ να προχωρήσει οποιαδήποτε μεταγραφική περίπτωση. Ακόμα και αν υπάρχει ανοικτό μέτωπο διαπραγματεύσεων με παίκτη, όπως στην περίπτωση του Τζιοβάνι. Η ΑΕΚ μεταθέτει από… Τρίτη (7/7), όλες τις εξελίξεις.

Οι "καταραμένες" διακοπές

Στραβά και ανάποδα εξελίσσεται το καλοκαίρι για όλους στην Ελλάδα, λόγω των εξελίξεων. Προφανώς και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τουλάχιστον η πλειοψηφία τους που είναι Έλληνες, δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Μετ’ εμποδίων και… βασάνων πέρασαν οι πιο πολλοί «κιτρινόμαυροι» την τελευταία εβδομάδα της ξεκούρασης τους. Αρκετούς εξ αυτών βλέπετε, το κλείσιμο των τραπεζών και τα περιβόητα capital controls, τους βρήκαν σε κάποιο νησί και κυρίως τους έπιασαν (όπως όλους άλλωστε) απροετοίμαστους. Με αποτέλεσμα να ψάχνουν λύση για να ολοκληρώσουν ομαλά τόσο τις διακοπές τους όσο και την επιστροφή τους στην Αθήνα. Χωρίς ωστόσο κανείς τους να το ζήσει ως… τραγωδία, γνωρίζοντας πως υπάρχει κόσμος που μ’ όλο αυτό που έχει γίνει, έχει ταλαιπωρηθεί απείρως περισσότερο.

Πάντως έτσι κι αλλιώς, το φετινό καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε στραβά για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Και αυτό διότι η καθυστέρηση στην ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης των πλέι οφ, τους στέρησε (τον προβλεπόμενο) χρόνο για ξεκούραση.

Όπως και να έχει από χθες (4/7) για κάποιους και από σήμερα (5/7) για όλους τους υπόλοιπους, διακοπές τέλος. Αύριο (6/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα και όσοι πρόκειται να δώσουν το παρών, επέστρεψε ή επιστρέφουν στην Αθήνα. Μάλιστα καταφτάνουν και οι «νέοι» Τζιμπούρ, Γκάλο, Σιμόες και Άρθο.

Επιπλέον άδεια

Υπάρχουν πάντως και κάποιοι που έχουν επιπλέον καλοκαιρινή άδεια. Ο πρώτος είναι ο Ρονάλντ Βάργκας, που λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Αμέρικα θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες παραπάνω. Οι υπόλοιποι είναι κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και που ζήτησαν επιπλέον άδεια προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις τους μ’ άλλες ομάδες και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ