ΑΕΚ

Οι δυο υποσχέσεις του Μασούντ

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όταν ο Σοτζέι Μασούντ φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα πριν από περίπου τρεις μήνες, είχε δώσει δυο υποσχέσεις στον εαυτό του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και τις δυο ετοιμάζεται να τις πραγματοποιήσει.

Η επιλογή του Σοτζέι Μασούντ ως πρώτη χειμερινή μεταγραφική κίνηση, έγινε από την ΑΕΚ για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Κυρίως ήταν η εκτίμηση του Μανόλο Χιμένεθ στην ποιότητα και την τεχνική κατάρτιση του Ιρανού μεσοεπιθετικού.

Από την άλλη πλευρά, για τον Μασούντ η ΑΕΚ δεν ήταν απλώς το επόμενο καλό συμβόλαιο μετά το διαζύγιο με τον Πανιώνιο. Για τον Ιρανό μεσοεπιθετικό, αυτή η μεταγραφή, είχε ιδιαίτερη σημασία. Κι από την πρώτη μέρα που φόρεσε και επίσημα τα κιτρινόμαυρα, πριν από περίπου τρεις μήνες, έδωσε δυο υποσχέσεις πρώτα στον εαυτό του και μετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η πρώτη αφορούσε την επιστροφή στην εθνική ομάδα και την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Μασούντ έφερε βαρέως την σιωπηρό παραγκωνισμό του από την ομοσπονδία. Είχε στο μυαλό του μέσα από μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Ελλάδα και παρουσία στην Ευρώπη, θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Και το κατάφερε. Με την… πρόκληση στην εθνική του Ιράν στα χέρια του είναι ξανά ο Μασούντ. Κάτι που ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο για παρουσία του Ιρανού μεσοεπιθετικού και στην αποστολή που θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας για το παγκόσμιο κύπελλο.

Όσο για την δεύτερη υπόσχεση του Μασούντ, αυτή αφορούσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Ο Ιρανός είχε ήδη εικόνα και από την ομάδα και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και το πίστευε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο.

Μάλιστα εκείνο που έλεγε πρώτα στους ανθρώπους της ομάδας και μετά δημοσίως, ήταν πως επέλεξε το νούμερο 24, για να σπάσει το σερί των 24 χρόνων που έχει η Ένωση χωρίς πρωτάθλημα. Κι εκείνο που φαίνεται πλέον και στην πράξη, είναι πως ο Μασούντ ετοιμάζεται να κρατήσει και τη δεύτερη υπόσχεση που έδωσε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ
"Να σε δούμε και στο Μουντιάλ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ