ΑΕΚ

Ο Μόρας προτιμάει ΑΕΛ από ΑΕΚ

Ο Μόρας προτιμάει ΑΕΛ από ΑΕΚ

Αν και ουδέποτε τέθηκε επί της ουσίας θέμα απόκτησης του από την Ένωση, ασχέτως με όσα γράφτηκαν σε διάφορα Μέσα, ο διεθνής στόπερ Βαγγέλης Μόρας εξωτερίκευσε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη ΑΕΛ.

Από το περασμένο καλοκαίρι (και κατ΄εξακολούθηση έκτοτε), ο Βαγγέλης Μόρας παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος της Ένωσης αν και τούτο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ουδείς από την ομάδα έχει συζητήσει μαζί του αυτό το ενδεχόμενο ή έχει παρουσιάσει την πρόθεση να το πράξει στο μέλλον.

Η ΑΕΚ έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών όπως οι Αυλωνίτης, Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος, ενώ αν επιστρέψει (κάτι αρκετά πιθανό) ο Κατσουράνης, θα υπολογίζεται επίσης (πρωτίστως) ως κεντρικός αμυντικός.

Πάντως και ο ίδιος ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Βερόνα, δεν κατονόμασε την ΑΕΚ όταν ερωτήθηκε από την Gazzetta dello Sport για την ομάδα που θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του εφόσον αποφάσιζε την αποχώρησή του από το Καμπιονάτο. Αντιθέτως τόνισε τα εξής:

" Τα πάντα εξαρτώνται από την κόρη μου η οποία την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει το δημοτικό. Πάνω από όλα βάζω εκείνη, πριν από όλα είμαι πατέρας. Σίγουρα στη Λάρισα τρέχει ένα σημαντικό πρότζεκτ, έχουν φτιάξει μία ομάδα να ανέβει στην Α' Εθνική σε δύο χρόνια. Τώρα είναι στη Γ' Εθνική και βρίσκονται στην κορυφή".

Όπως εξηγεί μάλιστα υπάρχει και επιμέρους επαγγελματικός λόγος για να επιστρέψει στη γενέτειρά του: " Διατηρούμε ένα ρεστοράν στη Λάρισα, το οποίο επιβλέπει η σύζυγός μου. Έχουμε αδυναμία στην ελληνική κουζίνα και στο σπίτι τρώμε συχνά ελληνικό φαγητό".

Προφανώς ο Μόρας έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της Λάρισας, αν όχι συμφωνήσει την επιστροφή του σε αυτή...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ