ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Παυλής επιστρέφει στην ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Παυλής επιστρέφει στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Παυλής θα βρεθεί το απόγευμα (18/7) στα Σπάτα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Ο 23χρονος επιθετικός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Βλάχο και του ζήτησε μία ευκαιρία. Ο Παυλής έπεισε τον προπονητή της ΑΕΚ, και θα πάει το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο να δοκιμαστεί και εφόσον κριθεί έτοιμος να προσφέρει θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Παυλής έφυγε από την ΑΕΚ μετά τη σεζόν 2009-10 κι ενώ μετρούσε 5 συμμετοχές (1 γκολ) τη χρονιά 2007-08, 10 συμμετοχές (1 γκολ) τη σεζόν 2008-09 και 9 συμμετοχές την τελευταία του στην ΑΕΚ.

Έπειτα πέρασε από τον Εθνικό Αστέρα σαν δανεικός από την Ένωση ως τον Γενάρη του 2011, όταν και έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Βλέπει Τσουκαλά η ΑΕΚ

Τον αμυντικό χαφ του ΠΑΟΚ Σταύρο Τσουκαλά, έχει ήδη προσεγγίσει η Ένωση. Ο 24χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Δώνη, ο οποίος τον άφησε στη Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνουν φόρμουλα προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιό του.

Οι πληροφορίες θέλουν την Ένωση να έχει κάνει ήδη μία κουβέντα με τον Τσουκαλά, ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο να περάσει το απόγευμα από τα Σπάτα προκειμένου να συζητήσει από κοντά με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ