ΑΕΚ

Ο Ζοζούλια και οι άλλοι

Ο Ζοζούλια και οι άλλοι
COPYRIGHT 2011 © MATTHEW ASHTON/AMA WWW.AMASPORTSPHOTOAGENCY.COM [email protected] 07885163164

Στην ΑΕΚ κάνουν συζητήσεις για τον Ουκρανό φορ Ρομάν Ζοζούλια, αλλά έχουν και κάτι ακόμα στο μπλοκάκι. Σκοτάδι με εξτρέμ, στο Κίελτσε ο Ντίας.

Η περίπτωση του Ρομάν Ζοζούλια είχε μπει στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ για την θέση του φορ, όταν πρώτη προτεραιότητα ήταν να ψαχτούν κυρίως με την περίπτωση του Τσοπ αλλά και μ’ αυτή του Καστίγιο. Στην πορεία τα πράγματα έγιναν δύσκολα και για τους δυο. Και έτσι η περίπτωση του Ζοζούλια, ανέβηκε θέσεις.

Οι τελευταίες ενδείξεις είναι πως στην ΑΕΚ την περίπτωση του Ουκρανού επιθετικού την βλέπουν ζεστά. Χωρίς όμως να την έχουν ακόμα τόσο πολύ προχωρημένη. Παρόλο που εθεάθη πέριξ του ξενοδοχείου της ομάδας στο Κίελτσε και κοντά στον τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο μάνατζερ του Ζοζούλια. Βεβαίως ο Αλεξάντερ Πανκόφ ήταν αυτό που έκανε την μεταγραφή και του Τσιγκρίνσκι και έχει και παρτίδες με την πολωνική αγορά. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό πως έγινε κουβέντα για την περίπτωση του Ζοζούλια.

Στην ερώτηση γιατί η ΑΕΚ δεν προχωρά άμεσα με τον Ουκρανό φορ, οι επικρατέστερες απαντήσεις είναι δυο. Και μπορεί να ισχύουν και οι δυο. Η πρώτη είναι πως έχουν και μια ακόμα περίπτωση σέντερ φορ την οποία δουλεύουν. Χωρίς να αποκλείεται αυτή να είναι είτε του Τσοπ, είτε του Καστίγιο, αλλά πιθανότατα είναι όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Και δεύτερη απάντηση είναι, πως ενδεχομένως η ΑΕΚ ψάχνει για άλλου τύπου φορ από τον Ζοζούλια. Παρόλο που η ομάδα ήδη δουλεύει στην λογική ενός κοντού και γρήγορου φορ στην κορυφή.

Πάντως επί της ουσίας εξέλιξη στην υπόθεση μεταγραφής του επιθετικού, δεν έχει υπάρξει για την ΑΕΚ. Το ίδιο και για τον εξτρέμ, όπου το σκοτάδι για τις αναζητήσεις της Ένωσης στην αγορά, είναι ακόμα πιο πυκνό από τον σέντερ φορ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το απόγευμα αναμένεται να βρίσκεται στο Κίελτσε ο Μανουέλ Ντίας που χθες (8/7) υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Ενδεχομένως να προλάβει να παρακολουθήσει από τις εξέδρες ένα ημίχρονο από το σημερινό (9/7 - 19.00 ώρα Ελλάδος - Live από το Sport24.gr) φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε. Αλλά σίγουρα αύριο (10/7) το απόγευμα (καθώς το πρωί υπάρχει ρεπό), θα κάνει ο Ουρουγουανός την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

O Ρομάν Ζοζούλια εν δράσει

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ