ΑΕΚ

Ο "υπερβολικός" Πογέτ

Ο "υπερβολικός" Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν "τρελαμένος" μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, μία ακόμη σε ντέρμπι μετά από αυτά κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Οι "γροθιές", οι κραυγές, η "υπερβολή" κι ο Βάργκας.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στον αγωνιστικό χώρο, είτε στα γκολ είτε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του. Ωστόσο, κατά τις συνεντεύξεις Τύπου και στις επαφές του με τα ΜΜΕ αποτινάζει τη νοτιοαμερικάνικη ενδυμασία και φορά τη βρετανική, μιας και στο Νησί πέρασε μια 20ετία της ζωής του.

Στη μεικτή ζώνη, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, ο Ουρουγουανός δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι' ακόμη μια νίκη, σ' ένα ακόμη ντέρμπι.

Από τους πανηγυρισμούς με τις γροθιές - οι οποίοι παρέπεμπαν σε γκολ που πετύχαινε ο ίδιος - μέχρι τα αστεία με κάθε άνθρωπο που περνούσε από δίπλα του. Όχι, ότι έλειψαν και οι selfies με φίλους και φίλες της Ένωσης, οι οποίοι τον περικύκλωσαν.

Στις σύντομες ερωτήσεις, ο Πογέτ έδωσε εξίσου σύντομες αλλά σαφείς απαντήσεις. "Είμαι πολύ καλά. Εξαιρετικά καλά. Υπερβολικά καλά", είπε ο Ουρουγουανός πριν μπει στα αποδυτήρια ξανά.

Ο δικαίως εκλεχθείς MVP του ματς, Ρόναλντ Βάργκας, πήρε το "αγαλματίδιο" - κειμήλιο από ένα ακόμη ντέρμπι και ο Πογέτ που τον συνάντησε εκείνη τη στιγμή, δε δίστασε να αστειευτεί μαζί του, χτυπώντας τον "πατρικά" στον ώμο. Άλλο ένα σημάδι του ενθουσιασμού, που κυρίευε τον τεχνικό της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ