ΑΕΚ

Ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε... μόνος!

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει μείνει με μοναδικό καθαρόαιμο εξτρέμ τον Χριστοδουλόπουλο και ψάχνεται για (τουλάχιστον) δυο μεταγραφικές κινήσεις στα άκρα της επίθεσης.

Προφανώς και η προσπάθεια για να ξαναφορέσει ο Νάτσο Σκόκο την κιτρινόμαυρη φανέλα, αποτελεί σημαντική υπόθεση για την ΑΕΚ. Ίσως συνιστά και το μεγαλύτερο καλοκαιρινό στοίχημα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως όσο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η προσπάθεια, θα «παγώσουν» όλες οι υπόλοιπες κινήσεις που αφορούν την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Άλλωστε, υπάρχουν θέσεις, στις οποίες η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη για ενίσχυση. Έστω και αν θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό. Στα άκρα της επίθεσης, για παράδειγμα, η ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα, είναι σχεδόν… γυμνή. Γι αυτό και ψάχνεται για (τουλάχιστον) δυο κινήσεις ενίσχυσης. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ

Αν αύριο το πρωί ξεκινούσε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ θα είχε στην διάθεση του μόλις έναν καθαρόαιμο εξτρέμ. Και από εκεί και πέρα μόνο… κατά συνθήκη ακραίους. Είτε δηλαδή τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο συχνά – πυκνά ο Χιμένεθ έστελνε στα άκρα για να μπορέσει να τον «χωρέσει» στο 4-3-3. Είτε τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος «βαφτίστηκε» πέρυσι το καλοκαίρι ακραίος, αλλά ο Χιμένεθ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να τον χρησιμοποιεί στα άκρα.

Άλλωστε, ούτε και ο ίδιος ο παίκτης βρήκε ποτέ του πατήματα ως εξτρέμ. Όμως με τα τωρινά δεδομένα, πλην του Λάζαρου, του Μάνταλου και του Μπακασέτα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τα άκρα της επίθεσης. Η ΑΕΚ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρόναλντ Βάργκας και ο Βενεζουελάνος έχει ήδη χαιρετήσει. Ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες δύσκολα θα αρνηθεί την ελκυστική πρόταση από το Μεξικό.

Ο ΜΠΑΧΟΥΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ

Η ΑΕΚ είχε αρχίσει να ψάχνεται στην μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, πριν από την λήξη της σεζόν και πριν καν προκύψει και το ενδεχόμενο της φυγής του Πατίτο. Η περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι, που έχει μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο, είχε εντοπιστεί από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εδώ και πολλούς μήνες. Και ο Σουηδός εξτρέμ παραμένει ψηλά στην λίστα.

Βεβαίως, η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει μόνο έναν ακραίο, αλλά δυο. Επομένως αναγκαστικά η αναζήτηση εξτρέμ, γίνεται σε διπλό ταμπλό. Με τον Μανόλο Χιμένεθ επίσης να μελετά κάποιες περιπτώσεις που έχει και αυτός για τα άκρα της επίθεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ