ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ σκέφτεται και τον ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν και θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά το ματς με τη Μίλαν, γιατί έχει στο μυαλό του κι αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο πως όλο το βάρος ο Μανόλο Χιμένεθ το έχει ρίξει στο αυριανό (2/11) παιχνίδι με τη Μίλαν. Και δεν θέλει να υπάρχει καθόλου στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, το ματς της Κυριακής (5/11) με τον ΠΑΟΚ.

Όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός από τον προγραμματισμό που κάνει, το ζητούμενο της καλύτερης αποφόρτισης των παικτών της ΑΕΚ, ανάμεσα στα δυο ματς.

Άλλωστε ο χρόνος είναι εξαιρετικά λίγος, κάτι που επεσήμανε ο Χιμένεθ και την περασμένη Κυριακή (29/10) στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στη σημερινή (1/11) συνέντευξη Τύπου. Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάνε ξανά στο ξενοδοχείο. Θα διανυκτερεύσουν, θα φάνε πρωινό, θα πάνε στην προπόνηση στα Σπάτα και στη συνέχεια θα είναι ελεύθεροι. Μ' αυτό τον τρόπο θα γίνει καλύτερη αποκατάσταση, καθώς θα υπάρξει ειδικό δείπνο, ειδικό πρωινό, ενώ οι παίκτες θα κοιμηθούν και με συγκεκριμένο ωράριο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ