ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ και το "τάμα" του

Ο Χιμένεθ και το "τάμα" του

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραλίγο να χαλάσει μια συνήθεια 38 χρόνων, εξαιτίας της ημερομηνίας του πρώτου ημιτελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Όμως ο Ισπανός τεχνικός, την συγκεκριμένη μέρα, δεν θα ήθελε να βρισκόταν ούτε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ούτε στον πάγκο της Ένωσης.

Και αυτό διότι το γεγονός πως το ντέρμπι έγινε Μεγάλη Πέμπτη, λίγο έλειψε να εμποδίσει τον Χιμένεθ, από μια συνήθεια 38 ολόκληρων χρόνων. "Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, είμαι στον τόπο καταγωγής μου για προσωπικούς λόγους, αλλά αυτή την φορά δεν γινόταν", είχε πει ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του " aionsur.com", αυτός ο προσωπικός λόγος έχει να κάνει με την παρουσία κάθε μεγάλη Παρασκευή, εδώ και 38 χρόνια, στην λειτουργία και την λιτανεία της "πενθούσης Παρθένου Μαρίας" στο Αραχάλ.

Συνήθως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Χιμένεθ ζητά κάθε χρόνο τέτοια μέρα, άδεια από την ομάδα που εργάζεται, προκειμένου να δίνει το παρών στην πόλη. Αυτή την φορά όμως, τα πράγματα έπρεπε να γίνουν διαφορετικά καθώς όπως είπε ο Χιμένεθ "έπρεπε να εκπληρώσω την υποχρέωση μου στον πάγκο της ομάδας, πριν ταξιδέψω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ