ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ και τον Πικέ

ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο και τοποθετήθηκε τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την στάση του Πικέ στο δημοψήφισμα για την Καταλονία

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να είναι προπονητής στην ΑΕΚ και να δουλεύει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως η γνώμη του στην Ισπανία μετράει και έχει βαρύτητα. Γι' αυτό το λόγο το "Radio Marca", στη συνέντευξη που πήρε από τον Ισπανό τεχνικό, δεν ζήτησε μόνο γνώμη για την πορεία της ΑΕΚ. Πήρε και την τοποθέτηση του Χιμένεθ για την στάση του Πικέ στο επικείμενο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

"Ξεκινήσαμε δυνατά και έχουμε παίξει καλά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Παιχνίδι, με το παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα", τόνισε για την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, ενώ τοποθετήθηκε και για το μείζον ζήτημα στην Ισπανία που αφορά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας και σχολίασε την πρόθεση του Πικέ να ψηφίσει:

"Δεν νομίζω πως ο Πικέ ξέρει ακριβώς τους λόγους που έχει αυτή την στάση. Αν στο σχολείο σου λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια, τότε μεγαλώνεις μισώντας ανθρώπους, απλώς υποθέτοντας πράγματα γι αυτούς. Όσο για την εθνική Ισπανίας, όποιος δεν αισθάνεται Ισπανός, καλό είναι να μην πάει. Θα χειροκροτήσω οποιαδήποτε επιλογή κάνει ο Πικέ στη ζωή του, αλλά όταν είναι για την φανέλα της εθνικής, θα πρέπει να την φοράει όποιος πραγματικά θέλει να την υπερασπιστεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ