ΑΕΚ

Επανακλήθηκε στην εθνική Σουηδίας ο Χουλτ

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουλτ έγινε ο ένατος παίκτης της ΑΕΚ που φεύγει από τα Σπάτα για να ενσωματωθεί σε αποστολή εθνικής ομάδας.

Έτσι κι αλλιώς από την προηγούμενη Δευτέρα(19/3) το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ μεγάλο, λόγω εθνικών ομάδων. Και έγινε από σήμερα (21/3) ακόμα μεγαλύτερο. Ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική ομάδα της Σουηδίας, καθώς τραυματίστηκε ο Αουγκούστινσον, ενώ είναι τραυματίας και ο Κραφθ.

Οι Σουηδοί έχουν φιλικό το Σάββατο (24/3) με την Χιλή στη Στοκχόλμη. Τον Χουλτ ο Γιάνε Άντερσον τον είχε έτσι κι αλλιώς στο μυαλό του και τον παρακολουθούσε. Όμως έχει να τον καλέσει στην εθνική περίπου δέκα μήνες. Από το ματς με τη Νορβηγία τον περασμένο Ιούνιο.

Πάντως αυτή η κλήση, αναπτερώνει και τις ελπίδες του Χουλτ, να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, για το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ