ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ είχε "προβλέψει" τα γκολ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Όσα είχε ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ από τους παίκτες της ΑΕΚ να προσέξουν, ήταν τελικά και η πηγή του κακού στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Στη σημερινή (14/2) προπόνηση στα Σπάτα, την πρώτη μετά το ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πιθανότατα για να αποφορτίσει το κλίμα απ’ όσα στραβά και ανάποδα έγιναν. Όμως αν μιλούσε ο Ισπανός τεχνικός, πιθανότατα θα ξεκινούσε την ομιλία του με την φράση «σας τα είχα πει».

Διότι η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ, είχε εγκαίρως επισημάνει τους κινδύνους που υπήρχαν στο ματς με τον Ηρακλή. Και απ’ αυτούς τους κινδύνους, τελικά προήλθαν και τα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός πριν από το παιχνίδι, στην ομιλία που είχε κάνει στους ποδοσφαιριστές του, είχε επιστήσει την προσοχή στις στημένες φάσεις του αντιπάλου, καθώς θεωρούσε πως μόνο μ’ αυτό τον τρόπο ο Ηρακλής θα μπορούσε να απειλήσει και τελικά το πρώτο γκολ, ήρθε από στημένη φάση.

Επίσης, ο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τους παίκτες του, να μην παίρνουν κανένα ρίσκο στα μετόπισθεν. Αλλά από το ρίσκο που πήρε ο Μπάρκας, προήλθε το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παιχνίδι για Βινίσιους και Αλμέιδα
Μπάρκας, μπακ, ντέρμπι
Θεσσαλονίκη χωρίς... νίκη σε 15 ματς για την ΑΕΚ!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ