ΑΕΚ

Ο Χιμένεθ έδωσε το σύνθημα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα στην Λάρισα, μίλησε ήδη ο Χιμένεθ στους παίκτες του, αμέσως μετά την λήξη του ματς.

Με δεδομένο πως το ματς στη Λάρισα ήταν μόλις το πρώτο από τα 10 που έχει να δώσει η ΑΕΚ μέσα σε περίπου έναν μήνα και επίσης με δεδομένο πως σε τρεις μέρες υπάρχει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, περιθώρια για απογοήτευση από το στραβοπάτημα δεν υπάρχουν. Κάτι που ο Μανόλο Χιμένεθ το ξέρει καλά.

Εξ ου και έσπευσε να δώσει σύνθημα ανασύνταξης, ήδη από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Λάρισας. Αμέσως μετά την λήξη του ματς και πριν καν πάρει η αποστολή τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

"Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό που έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά", τόνισε ο Χιμένεθ, ξεκινώντας επιχείρηση αλλαγής κλίματος, χωρίς να αφήσει χρόνο να χαθεί. Άλλωστε μπαίνοντας στα αποδυτήρια είδε μόνο κατεβασμένα κεφάλια και απογοήτευση και αυτό ήταν κάτι που θέλει άμεσα να το αλλάξει.

Φυσικά περιθώρια για ρεπό δεν υπάρχουν. Μόνο δυνατότητα να αφήσει ο Χιμένεθ τους ποδοσφαιριστές του να κοιμηθούν λίγο παραπάνω, καθώς επέστρεψαν στην Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα. Γι αυτό και η σημερινή (21/1) προπόνηση στα Σπάτα, θα είναι απόγευμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ