ΑΕΚ

Ο Χάβι Βάρας και το "κοσκίνισμα" στον άσο

Ο Χάβι Βάρας και το "κοσκίνισμα" στον άσο
Βάρας

Δεν βιάζονται στην ΑΕΚ να κλείσουν το θέμα του τερματοφύλακα ψάχνοντας τον κατάλληλο παίχτη. Τι γίνεται με Βάρας και Κουτσιάκ.

Στην ΑΕΚ προφανώς και δεν βιάζονται να κλείσουν τις μεταγραφικές εκκρεμότητες. Δεν έχουν λόγο άλλωστε, καθώς ο τρόπος που έχουν κινηθεί μέχρι τώρα, τους δίνει την πολυτέλεια της υπομονής του και του προσεκτικού «κοσκινίσματος» των στόχων.

Ακριβώς δηλαδή, ότι κάνουν με την περίπτωση του τερματοφύλακα.

Ψάχνουν βλέπετε, για κάτι πολύ ποιοτικό και έμπειρο (που θα συμπληρώσει το τεράστιο ταλέντο και τον ενθουσιασμό του Ανέστη).

Και έτσι έφτασαν και στον Χάβι Βάρας. Έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις από την Πριμέρα Ντιβισιόν, που φέτος ήταν ο δεύτερος σε συμμετοχές στη Βαγιαδολίδ και που κράτησε το μηδέν συνολικά 17 φορές. Στοιχεία αρκετά για να ανέβει ο Ισπανός με… ασανσέρ στην κορυφή λίστας με τους κιτρινόμαυρους στόχους για την θέση του τερματοφύλακα.

Άλλωστε ο Χάβι Βάρας εκτός από το εξαιρετικό βιογραφικό, έχει στα χέρια του και την ελευθερία του. Και αυτό κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο θελκτική για την ΑΕΚ. Βεβαίως η καλή σεζόν στη Βαγιαδολίδ και το γεγονός πως είναι ελεύθερος, έχει προσελκύσει και άλλους «μνηστήρες», πλην της Ένωσης. Γι αυτό η περίπτωση εξακολουθεί να είναι περίπλοκη.

Ο Κουτσιάκ και ο κρυφός… άσος

Προφανώς στην ΑΕΚ δεν είναι αγκιστρωμένοι σ’ έναν μόνο μεταγραφικό στόχο. Στην λίστα της Ένωσης παραμένει ο Ντούσαν Κούτσιακ. Ο Σλοβάκος βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2007, αντίπαλος με την ΑΕΚ το 2009 ως πορτιέρο της Βασλούι και τώρα πάλι στην κιτρινόμαυρη λίστα. Αρέσει στους κιτρινόμαυρους, αλλά ακόμα είναι θολό το τοπίο σχετικά με το μέλλον του στην Λέγκια.

Άλλωστε ελεύθερος δεν είναι. Ενώ προφανώς σε σχέση με τον Κούτσιακ, προβάδισμα έχει ο Χάβι Βάρας. Παράλληλα υπάρχει και μια ακόμα περίπτωση τερματοφύλακα που κοιτάζουν στην ΑΕΚ. Ποιοτική περίπτωση και με ηχηρό όνομα. Εξαιρετικά δύσκολη και γι αυτό παρακολουθείται και πολύ διακριτικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ