ΑΕΚ

Ο Βάρας το ισχυρό προβάδισμα, ο Κούτσιακ το πλεονέκτημα

Ο Βάρας το ισχυρό προβάδισμα, ο Κούτσιακ το πλεονέκτημα
Βάρας

Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα για τους Χάβι Βάρας και Ντούσαν Κούτσιακ που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ένας τερματοφύλακας με τα χαρακτηριστικά και το βιογραφικό του Χάβι Βάρας, ήταν απολύτως φυσιολογικό να μπει στις υψηλότερες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που ο Ισπανός τερματοφύλακας μένει ελεύθερος και δεν δείχνει σκοπό να υποκύψει στις πιέσεις της Βαγιαδολίδ να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Γι αυτό και στην ΑΕΚ επιχειρούν να προχωρήσουν και αν είναι δυνατόν να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγχείρημα που δεν είναι εύκολο. Αφενός διότι υπάρχουν «μνηστήρες» για τον Βάρας ακόμα και από την Ισπανία και αφετέρου διότι το κασέ του Ισπανού είναι… αλμυρό.

Ωστόσο είναι απολύτως ξεκάθαρο πως τις τελευταίες ώρες ο τερματοφύλακας της Βαγιαδολίδ έχει πάρει το προβάδισμα στις προτιμήσεις της ΑΕΚ. Κατι που συνεπάγεται με προσπάθεια να προχωρήσει η υπόθεση. Ενδεχομένως ακόμα και γοργούς ρυθμούς, προκειμένου η ΑΕΚ να προλάβει άλλους ενδιαφερόμενους.

Εξάλλου αν μπει στο παιχνίδι ομάδα από την Πριμέρια (η Λας Πάλμας για παράδειγμα, που πήρε άνοδο για την Πριμέρα) τότε είναι προφανές πως η υπόθεση θα δυσκολέψει πολύ.

Πάντως στο… κάδρο παραμένει και το όνομα του Ντούσαν Κούτσιακ. Άλλωστε ο Σλοβάκος τερματοφύλακας θεωρείται επίσης μια ποιοτική λύση. Ενώ το κασέ του Κούτσιακ είναι ελαφρώς πιο προσιτό απ’ αυτό του Βάρας. Βεβαίως ο Σλοβάκος ελεύθερος δεν είναι. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Αλλά είναι πολύ πιθανό να βρει χρυσή τομή για διαζύγιο με την Λέγκια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ