ΑΕΚ

Ο Τζιμπούρ λέει ότι έκλεισε στην ΑΕΚ

Ο Τζιμπούρ λέει ότι έκλεισε στην ΑΕΚ

Σε συνευρέσεις του στην Αθήνα και με φίλους της ΑΕΚ, ο Ραφίκ Τζιμπούρ ανάφερε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Μελισσανίδη και ότι έχει συμφωνήσει για το καλοκαίρι.

Στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ παρουσιάζεται ότι βρίσκεται ο «Τρομοκράτης» ο οποίος από την περσινή σεζόν μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ένωση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς δεν τα βρήκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τελικά κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση του ωστόσο δεν κλείστηκε στο συρτάρι από την Ένωση, με τον Τζιμπούρ να αποτελεί τον διακαή πόθο του Τίγρη, ο οποίος επιμένει να τον θέλει στην ομάδα που θα «χτιστεί» για τη Σούπερ Λιγκ.

Στην ΑΕΚ κρατούν σιγή ιχθύος, αντίθετα με τον Αλγερινό, ο οποίος διαδίδει ότι έχει κλείσει στην ομάδα και το καλοκαίρι θα φορέσει τα Κιτρινόμαυροι. Ο Τζιμπούρ σε εξόδους του σε κοσμικούς χώρους της Αθήνας, ερωτώμενος από φίλους της Ένωσης για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του, τόνισε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μάλιστα έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η συγκεκριμένη προσθήκη πάντως, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δεν επηρεάζει την ενίσχυση ενός ακόμα επιθετικού, αφού απόφαση των Κιτρινόμαυρων είναι η ομάδα να αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση, που θα βοηθήσουν τους Αραβίδη Κρισάντους και Ντακόλ, αλλά και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, όταν εκείνος επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο προσκήνιο ξανά ο Ορλάντο Σα

Βρέθηκε στο στόχαστρο της Ένωσης την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ενώ όλα έδειχναν ότι η περίπτωση του ήταν σίγουρη, τελικά «πάγωσε» λόγω των «μνηστήρων» που εμφανίστηκαν και θέλησαν να τον αποκτήσουν με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τιμή του, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, η υπόθεση του Ορλάντο Σα δεν διαγράφηκε από τη λίστα των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι επιστρέφουν δυναμικά για την απόκτηση του, καθώς είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της ΑΕΚ, στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ορλάντο Σα βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα ενίσχυσης της επιθετικής γραμμή και ενώ στην αρχή η περίπτωση του έμοιαζε... σίγουρη για την Ένωση, οι «μνηστήρες» για τον παίκτη αυξήθηκαν και πλέον θεωρείται αρκετά δύσκολη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν από την αρχή θετικός στο να φορέσει τα Κιτρινόμαυροι, παρά τις προτάσεις που δέχθηκε από άλλους συλλόγους και η περίπτωση του θα ξεκαθαρίσει μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ