ΑΕΚ

Ο Τσόσιτς κρίνει την ενδεκάδα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν ο Σέρβος στόπερ θα μπορέσει να παίξει στο αποψινό (2/11- 20.00) ματς με τη Μίλαν.

Χρόνο ο Μανόλο Χιμένεθ για να κάνει δοκιμές για το αγωνιστικό πλάνο του αποψινού (2/11-20.00) παιχνιδιού με τη Μίλαν, δεν είχε. Άλλωστε μόλις χθες (1/11) όλοι οι παίκτες ακολούθησαν φουλ ρυθμούς δουλειάς μετά τον Πανιώνιο. Όμως απέναντι σε μια ομάδα του μεγέθους της Μίλαν και η οποία παίζει με τριάδα στην άμυνα, το σχήμα ήταν έτσι κι αλλιώς... "κλειδωμένο" στο μυαλό του Χιμένεθ.

Το 3-5-2 έμοιαζε δεδομένο, ακόμα και με τις απουσίες στα στόπερ. Βεβαίως χθες προέκυψε η δυνατότητα να αγωνιστεί ο Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έδειξε χθες στα Σπάτα πως έχει την δυνατότητα να προπονηθεί. Εξ ου και μπήκε στην αποστολή. Ωστόσο απολύτως καλά δεν είναι. Είχε ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις.

Άλλωστε, μόλις την περασμένη Κυριακή (29/10) στη Νέα Σμύρνη τραυματίστηκε και ο Χιμένεθ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει για να πάρει οριστική απόφαση αν θα παίξει ο Τσόσιτς, μαζί με τον Βράνιες και τον Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Αν δεν τα καταφέρει ο Σέρβος, ο Μπακάκης θα παίξει και πάλι στόπερ όπως και στο Μιλάνο.

Κατά τα άλλα, ο Γιόχανσον θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Σιμόες στη μεσαία γραμμή, ενώ για την επίθεση ο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε μια τριάδα με Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την τελευταία προπόνηση.

Photo Credits: Eurokinissi

Στόπερ ΑΕΚ παντός καιρού
Οι εμφανίσεις ΑΕΚ και Μίλαν για το ματς της Πέμπτης
Φτιάξτε την 11άδα της ΑΕΚ με τη Μίλαν
Έτσι θα παίξει η Μίλαν με την ΑΕΚ
Σορεντίνο: "Εξαιρετικός ο Ανέστης, έπιασε τα... πάντα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ