ΑΕΚ

Ο σταθερός συνδυασμός στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Ο σταθερός συνδυασμός στις προπονήσεις της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια πλέον συνδυάζει την δουλειά στην φυσική κατάσταση με την μπάλα

Στο πρώτο κομμάτι της δουλειάς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εδώ στο Κίελτσε, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε στο πρόγραμμα των πρωινών προπονήσεων αποκλειστικά και μόνο... τρέξιμο. Η δουλειά στην φυσική κατάσταση είχε μόνο ασκήσεις και καθόλου μπάλα.

ΚΙΕΛΤΣΕ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Από τότε που άνοιξε ο κύκλος των φιλικών εδώ στην Πολωνία, το πρόγραμμα δουλειάς πέρασε στο δεύτερο στάδιό του. Και πλέον σ' όλες τις πρωινές προπονήσεις, υπάρχει σταθερός συνδυασμός. Δουλειά στην φυσική κατάσταση, που όμως συμπεριλαμβάνει και μπάλα. Στη σημερινή (11/7) πρωινή προπόνηση, αφού πρώτα οι παίκτες της ΑΕΚ πέρασε από έναν μικρό στίβο μάχης, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις που είχαν τρέξιμο, αλλά με την μπάλα στα πόδια και με τελείωμα φάσης στο τέρμα.

Ο Μανουέλ Ντίας ακολούθησε ένα κομμάτι του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Και αυτό θα είναι το πρόγραμμα που θα ακολουθεί ο Ουρουγουανός, μέχρι να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αντίθετα ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που υποφέρει από μια κάκωση στον δικέφαλο, έμεινε στο ξενοδοχείο. Τόσο ο εξτρέμ της ΑΕΚ, όσο και ο Ντίας, δεν θα παίξουν στο αυριανό (12.7) φιλικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ