ΑΕΚ

Ο Σιμόες γνώρισε Μελισσανίδη και… ΟΑΚΑ

Ο Σιμόες γνώρισε Μελισσανίδη και… ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Μια μέρα γεμάτη ΑΕΚ είναι η σημερινή για τον Αντρέ Σιμόες. Άλλωστε γι αυτό και ο Πορτογάλος χαφ έκανε το ταξίδι στην Αθήνα. Πρώτα ο Σιμόες πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο, γνώρισε τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς και πήρε μια γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Στη συνέχεια είχε την πρώτη συνάντηση και γνωριμία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Σιμόες δεν πρόλαβε να πάρει και μια πρώτη εικόνα από την δουλειά που γίνεται στα Σπάτα. Δεν πήγε ο Πορτογάλος μέσος στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Όμως θα έχει την ευκαιρία σήμερα να γνωριστεί και με τον Τραϊανό Δέλλα και με κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες. Βλέπετε, ο Σιμόες διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον Απόλλωνα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα για το αυριανό (3/6) ματς με τον Απόλλωνα, μετά την σημερινή (2/6)τελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Ο Αμπλαγιέ Φαγέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και μάλιστα έντονες.

Γι αυτό και κρίθηκε προτιμότερο να αποκλειστεί από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πλέον ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε μόλις με 18 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, καθώς η λίστα των απουσιών είναι μακριά.

Ο Μπρέσεβιτς, ο Μάνταλος, ο Μπακάκης, ο Ζόριτς, ο Σαρρής και από σήμερα ο Φαγέ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Τζανετόπουλος και ο Γροντής απουσιάζουν σε υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ