ΑΕΚ

"Ο Ροναλντίνιο άλλαξε τα μυαλά του Ζιοβάνι"

"Ο Ροναλντίνιο άλλαξε τα μυαλά του Ζιοβάνι"

Η Φλουμινένσε, αφού έκανε δικό της τον Ροναλντίνιο, στέλνει μήνυμα στην ΑΕΚ ότι ο Ζιοβάνι Παλμιέρι θα είναι δικός της για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ένα τεράστιο ερωτηματικό προκαλείται στους φίλους της ΑΕΚ όσον αφορά στην ολοκλήρωση ή όχι της μεταγραφής του Τζιοβάνι Παλμιέρι στην Ένωση. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μεταφέρει το μήνυμα της απόλυτης σιγουριάς, ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ θα έχει αφιχθεί στην Αθήνα ως την ερχόμενη Πέμπτη (16/7). Όμως τα νέα από τη Βραζιλία λένε το αντίθετο...

Η Φλουμινένσε, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο τεράστιος Ροναλντίνιο, παρουσιάζεται σίγουρη ότι θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποί της (και αποκάλυψε ο SPORT24 Radio σε ρεπορτάζ των Βαγγέλη Αρναούτογλου και Βασίλη Τεμπέλη), η ομάδα της Βραζιλίας είχε το δικαίωμα βάσει ειδικού όρου να "ισοφαρίσει" οποιαδήποτε άλλη πρόταση και να κρατήσει τον Ζιοβάνι στις τάξεις της.

Ενδέχεται η ΑΕΚ να μην γνώριζε για αυτό τον τον όρο, αν όντως υπάρχει όπως ισχυρίζονται οι Βραζιλιάνοι. Και αυτό αν όντως ισχύει, θα συνεπάγεται ότι η Elenko Sports δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά της στην ενημέρωση που είχε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης. Πάντως δεν είναι αλήθεια ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή αποχώρησε από την Ελλάδα ικανοποιημένος. Προβληματισμένος και αναποφάσιστος έδειξε...

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα λένε ότι ότι ο Ζιοβάνι άλλαξε αμέσως άποψη όταν έμαθε ότι στην ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο μεγάλος Ροναλντίνιο.

Σύμφωνα με πηγές από τη χώρα του καφέ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2002 με τη Σελεσάο είναι ο καταλύτης στην παραμονή του 26χρονου Ζιο στη Φλουμινένσε, η πλευρά της οποίας μάλιστα ισχυρίζεται ότι υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

"Ο Ζιοβάνι θα μείνει εδώ, δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα" μας μετέφερε άνθρωπος της Φλουμινένσε. Να δούμε αν η ΑΕΚ θα είναι αυτή που δικαιωθεί σε αυτή την τόσο δύσκολη υπόθεση.

Εξακολουθούν να μην ανησυχούν

Στην ΑΕΚ έχουν ενημερωθεί για όλες τις κινήσεις που κάνει η Φλουμινένσε και για την πίεση που ασκεί στον Ζιοβάνι. Ακόμα και για την «επιστράτευση» του Ροναλντίνιο στη μάχη, έχουν πληροφορηθεί. Ωστόσο προς το παρόν δεν ανησυχούν. Κυρίως διότι ο πατέρας του Βραζιλιάνου ακραίου επικοινώνησε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και του μετέφερε πως προτίθεται να σεβαστεί την συμφωνία που έχει κάνει με την ΑΕΚ. Μάλιστα υποστήριξε πως άμεσα θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στην ομοσπονδία της Βραζιλίας, που θα ενεργοποιούν την οψιόν για να μείνει ελεύθερος ο Ζιοβάνι από την Φλουμινένσε.

Είναι μια ακραία ενέργεια την οποία η πλευρά του παίκτη ήθελε να αποφύγει. Αλλά από την στιγμή που η Φλουμινένσε πιέζει τόσο πολύ, δεν υπάρχει άλλη λύση. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Ζιοβάνι θα μείνει ελεύθερος και απλώς θα καθυστερήσει την άφιξη του στην Αθήνα. Πάντως προς το παρόν στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν. Ωστόσο δεν μπορούν πλέον να είναι και απολύτως σίγουροι. Ειδικά από την στιγμή που η συμφωνία δεν έχει σφραγιστεί με υπογραφές και υπάρχει το ενδεχόμενο η Φλουμινένσε να κάνει μια μυθική πρόταση στον Ζιοβάνι για νέο συμβόλαιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ